‘ASIL MEVZU YÜREKLERE DOKUNMAK’

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ilçe gezisi kapsamında Bismil’e çıkarma yapan Başkan Beyoğlu, daha önce belde olan Yukarı Salat Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar..

‘ASIL MEVZU YÜREKLERE DOKUNMAK’
Yayınlanma: Güncelleme:

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ilçe gezisi kapsamında Bismil’e çıkarma yapan Başkan Beyoğlu, daha önce belde olan Yukarı Salat Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar tarafından sıcak bir ilgi ile karşılanan Başkan Beyoğlu, mahallenin belli noktalarında düzenlenen mini toplantılara katılarak sorun ve talepleri dinledi. Mahalledeki esnafı da ziyaret ederek hayırlı satışlar dileyen Beyoğlu, vatandaşların daveti üzerine bazı evlere misafir oldu.

“Milletimizin Hizmetkarıyız, Onların Ayağına Gidiyoruz”

Öğle yemeğini vatandaşlarla beraber yiyen Beyoğlu ve beraberindekiler, mahalle sakinlerinden gelen çay davetlerini de geri çevirmeyerek vatandaşlarla gönül birliği oluşturdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettiği vatandaşlarla samimi sohbetler yapan Beyoğlu,”Gece gündüz çalışarak Bağlarımıza hizmet ediyoruz. Bizim önceliğimiz Bağlar ama Diyarbakır’ımızın her köşesindeki sorun ve vatandaşlarımızın talebi de bizi ilgilendiriyor. Hiç birine duyarsız kalamayız. Bu bir gönül hareketidir. Milleti kendi ayağımıza getirmiyoruz, biz onların ayağına gidiyoruz. Fırsat buldukça her tarafa giderek aziz milletimizi dinliyoruz, eleştirilerinden feyiz alıyoruz ve imkanlar dahilinde çözüm üretiyoruz. İmkanımızın olmadığı noktalarda ise diğer kurumlarla iletişim kurarak çözüme vesile oluyoruz. Teveccühlerinden dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.