CHP Çınar’da Bayrağı Metina’lı ‘Kaya’ Aldı

CHP’nin Çınar ilçe başkanı olarak görevden alınan Veysi Doğan’ın yerine Metina Aşireti mensubu olan Behçet Kaya getirildi.  Kaya, CHP’nin Çınar ilçe başkanı olarak atanmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Kaya; “CHP..

CHP Çınar’da Bayrağı Metina’lı ‘Kaya’ Aldı
Yayınlanma: Güncelleme:

CHP’nin Çınar ilçe başkanı olarak görevden alınan Veysi Doğan’ın yerine Metina Aşireti mensubu olan Behçet Kaya getirildi. 

Kaya, CHP’nin Çınar ilçe başkanı olarak atanmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Kaya; “CHP olarak bölgede yükselişe geçen bir partiyiz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz Mart ayında Diyarbakır’a gelmiş olması, ardından Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba’nın köyümüzü ziyaret etmesiyle birlikte CHP’nin bölgemizdeki varlığı daha da güçlenmiş oldu. Partimiz, çok kritik bir seçime giriyor. Bizler de bu kritik süreçte Çınar ilçemizden Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yükünü hafifletmek amacıyla üzerimize düşeni yapacağız. Gece gündüz demeden çalışıp isminde de belirtildiği gibi halkın içinde olan ve iktidar yolunda ilçemizde partimizi güçlü bir konuma konuma getireceğiz” ifadelerini kullandı. 

Bu arada yeni başkan Kaya’yı Çınar’ın Tilver Köyü muhtarı ve Metina Derneği Genel Başkan Yardımcısı Hikmet Kaya ile birlikte Metina Derneği’nin Kurucu Başkanı Esat Güngörür ziyaret ederek bu yolda başarılar dileti. İlçe başkanı Kaya da bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip gece gündüz demeden çalışacağını belirtti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.