Gönül Buluşmalarının İkinci Etabı Ergani’de Başladı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın’ın organizasyonuyla; Diyarbakır’da AK Parti’ye ait tüm İl Kademeleri, Belediye başkanları, 16 ilçenin ilçe başkanları,ilçe Kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları ve partililerin..

Gönül Buluşmalarının İkinci Etabı Ergani’de Başladı
Yayınlanma: Güncelleme:

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın’ın organizasyonuyla; Diyarbakır’da AK Parti’ye ait tüm İl Kademeleri, Belediye başkanları, 16 ilçenin ilçe başkanları,ilçe Kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları ve partililerin bulunduğu büyük bir kalabalık grup Diyarbakır’ın Ergani ilçesini ziyaret ederek merkez ve kırsalda vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Aydın ve beraberindekiler, ilçe merkezleri ve kırsal bölgelere dağılarak 21 yerleşim yerine ait 21 ayrı lokasyonda aynı anda eş zamanlı olarak program gerçekleştirip vatandaşlarla bir araya geldiler. Yapılan ziyaretler ve buluşmalarda vatandaşların beklentilerini, sorun ve taleplerini dinleyen 21 ayrı grup halindeki partililer; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını ileterek her koşulda milletin emrinde olduklarının altını çizdi.

KORKUYU KORKUTTUK, ŞİMDİ SEVGİYİ ÇOĞALTMA ZAMANI

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, “Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Halka daha fazla dokunun” yönündeki mesajına yönelik cevap olarak geçen yıl “İlçe İlçe 2023’e” programı ile beraber Diyarbakır’ın 17 ilçesinde, her ilçenin 21 ayrı noktasında esnafımız ve vatandaşlarımızla biraraya geldik. Bu şekilde bu programın birinci etabında Diyarbakır’ın 357 farklı köyünde mahallesinde hemşehrilerimizle buluştuk. Böylece göreve başladığımız ilk günden bu yana, teşkilatımız ile beraber vatandaşlarımızla iç içe olduk. Halkımızla çarşıda, pazarda, sokakta, evlerinde, sohbet etme imkanı bulduk. Tüm İlçe başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımız Diyarbakır’ın her bir ilçesinde sahayı tanımış ve program gerçekleştirmiş oldu. Şimdi bu programın ikinci etabına bugün Ergani ilçemiz ile başladık. Yine 17 ilçemizin 21 ayrı yerinde ve bu defa farklı mahallelerde 357 ayrı noktada 2 ay içerisinde vatandaşlarımızla buluşacağız. Devlet milleti ile, millet de devleti ile vardır. Hepimiz bir bütünüz. Yaptığımız hizmetlerde nasıl herhangi bir ayrım yapmadıysak yapılan ziyaretlerimizde de herhangi bir ayrım yapmıyor, Diyarbakırlı her bir hemşehrimizi önemsiyoruz. Sık sık yaptığımız ilçe ziyaretlerinde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, yapılan ve yapılması gerekenler hakkında istişarelerde bulunarak sorun ve önerilerini dinleyerek takipçisi oluyoruz. Bu hem hizmet konusunda vatandaşlarımızı mutlu ediyor hem de yapılması gereken hizmetleri vatandaşlarımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda yaparak kendilerine sunuyoruz. Ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımız, ihtiyaç ve taleplerini bizlere iletiyorlar. Bizler, özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızın Diyarbakır ziyaretindeki katılım ve coşkuyla gösterdik ki korkuyu korkutan bir teşkilat olduk. Şimdi de Sevgiyi çoğaltarak Diyarbakır’ı kazanma hedefimize doğru emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz.” diye konuştu.

Ziyaretlerde vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisiyle karşılanan Ak Parti teşkilatları verilen destekten dolayı tüm Erganililere teşekkür ederek programlarını tamamladılar.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.