“KİMSE KARDEŞLİĞİMİZİ BOZAMAZ”

AK Parti Diyarbakır İl Binasına yapılan saldırıyla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili İbrahim Halil Fırat, “Bunların derdi Türkiye’yi karıştırmak. Allah’ın izniyle bunu başaramayacaklar. Bizim birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece buna fırsat..

“KİMSE KARDEŞLİĞİMİZİ BOZAMAZ”
Yayınlanma: Güncelleme:

AK Parti Diyarbakır İl Binasına yapılan saldırıyla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili İbrahim Halil Fırat, “Bunların derdi Türkiye’yi karıştırmak. Allah’ın izniyle bunu başaramayacaklar. Bizim birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece buna fırsat vermeyeceğiz, kim ne yaparsa yapsın. Bizler terör bitene kadar durmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tabi bazıları provokasyonlarda bulunarak ülkeyi karıştırmaya çalışıyor. Sokakları karıştırıp milleti bir birine düşürmeye çalışıyor ama bizler bu oyunlara gelmeyeceğiz. Çok şükür AK Parti teşkilatı dimdik ayakta durmaya devam ediyor. Bütün teşkilatlarımız ayakta ve ayakta durmaya devam edecek. Kesinlikle bizler bu provokasyonlara gelmeyeceğiz. Rehberimiz olan cumhurbaşkanımızın yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye sonuna kadar bu birlik ve beraberliğini koruyacak. Bizler bu ülkede kardeşiz bu kardeşliği kimse bozamayacak” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.