AK PARTİ’DEN BİSMİL’E DEV İSTİHDAM ATAĞI

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Suna Kepolu Ataman,  İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmed Mahsum Melikoğlu ve beraberindeki partililer, Bismil ilçesini ziyaret..

AK PARTİ’DEN BİSMİL’E DEV İSTİHDAM ATAĞI
Yayınlanma: Güncelleme:

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Suna Kepolu Ataman,  İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmed Mahsum Melikoğlu ve beraberindeki partililer, Bismil ilçesini ziyaret etti. Bismil’de Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ve kanaat önderleri ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinleyen AK Parti heyeti, ardından Bismil AK Parti teşkilatının ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve belediye meclis üyeleri ile bir araya gelerek 3 kademe teşkilat istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Heyet, daha sonra vefa buluşması programında Bismil de AK Partinin kuruluşundan bu yana görev almış olan tüm ilçe başkanları, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları, belediye başkan adayları, geçmiş belediye meclis üyeleri, geçmiş dönemlerde görev alan yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Bismil de yaşayan hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükseltmek adına yapımı devam eden ve bitirilen projeler olduğuna vurgu yapan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın; ” Geçtiğimiz aylarda ilgili bürokratlar ile birlikte Bismil’de kurulacak Organize Sanayi Bölgesi için yer incelemelerinde bulunduk. Bismil de kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi ekonomik kalkınma ve istihdam için tarihi önem taşımaktadır. Her yıl buradan çalışmak için Türkiye’nin başka bölgelerine giden hemşehrilerimizin mevsimlik göçünü önleyecek ve binlerce kişinin çalışabileceği Organize Sanayi Bölgesi inşallah en kısa zamanda tamamlanarak Bismil halkına teslim edilecektir.  Bismil’de toplamda iki adet Organize Sanayi Bölgesi yapılmasını hedefliyoruz. Bunlardan birini Batman yolunda bir diğerini Tepe yolunda Çırçır Organize Sanayi bölgesi olacak şekilde planlıyoruz. Diğer yandan açılışı pazar günü gerçekleşecek olan ve iki bin kişinin  istihdam edeceği Tekstilkent Organize Sanayi Bölgesinin şimdiden ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bismil İlçemiz için önemli bir projenin de hayata geçmesi noktasında çalışmalar gerçekleştirdik. Bu çalışmalar doğrultusunda Diyarbakır-Bismil-Batman arasında karşılıklı seferler yapacak Raybüs ile vatandaşlarımız; Hem Diyarbakır hemde Batman’a güvenli ve ucuz bir şekilde seyahat etme imkanına kavuşacak.”dedi.

Bismil de vatandaşların dinlenebileceği, ailece keyifli vakit geçirebileceği yeşil alanlar oluşturmak için de çalışmalar gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Aydın “Yaptığımız görüşmeler sonucunda Bismil’de bakımsız olan park Millet Bahçesi’ne dönüştürüldü. İçerisinde mescit, seyir terası, basketbol ve sentetik futbol sahası, bulunan parkta vatandaşların spor yapması için bisiklet ve yürüyüş yolu, dinlenmek için piknik masaları, banklar ve kamelyalar ile çocukların eğlenceli vakit geçireceği oyun grupları kuruldu.
Dicle Nehri Dolgu Çalışması ve Dicle Nehri Su Parkı projeleriyle de Bismil köprüsünün Hem sağı hem solu çok güzel bir çevre düzenlemesine kavuşacak ve nehir üzerinde gezinti teknelerinin olduğu Bismil’in Prestige Projesi hayata geçmiş olacaktır.Bizim bismilimize gönül borcumuz var. Ancak ne yaparsak yapalım sizlere olan gönül borcumuzu ödeyemeyeceğimizin farkında ve bilincindeyiz. Bu sebepten bizler, İlçemiz için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığınca düzenlenen programlara teşkilat mensupları yoğun ilgi gösterdi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.