AK PARTİ GÖNÜL SEFERBERLİĞİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Ziyaret öncesi yaptığı programlarının nihai amacını anlatan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, ülke olarak zor bir süreçten geçildiğini hatırlattı. Özellikle ekonomi üzerinden Türkiye’yi hedef alan dolar baronlarına..

AK PARTİ GÖNÜL SEFERBERLİĞİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

Ziyaret öncesi yaptığı programlarının nihai amacını anlatan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, ülke olarak zor bir süreçten geçildiğini hatırlattı. Özellikle ekonomi üzerinden Türkiye’yi hedef alan dolar baronlarına Türkiye’yi asla teslim etmeyecekleri mesajını veren Aydın, “Bu aşamada tüm esnaf ve vatandaşlarımızın yanında dik duracağız. Cumhurbaşkanımızın bu konuda örnek duruşu hepimize umut kaynağı oluyor. Asgari ücretten memur zamlarına, çarşı pazardan esnafa kadar tüm konulara eğilen ve her durumda vatandaşın ve ülkenin menfaatlerini gözeten bir liderin davasını savunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 2023 yılı da hedefler doğrultusunda hem Türkiye için hem de Diyarbakır için güzel olacak. Tüm dava arkadaşlarıma bu konuda güvenim tam” dedi.
Gönül seferberliği programına, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, MKYK üyeleri Alaattin Parlak, Suna Kepolu Ataman, belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları teşkilat mensupları ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.