AK PARTİ KAYAPINAR İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

İlçe Danışma meclisinde konuşma yapan Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, “Bizler 18 Haziran 2023 tarihine kadar gece gündüz demeden, dur durak bilmeden kadın erkek, genç yaşlı herkese..

AK PARTİ KAYAPINAR İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
Yayınlanma: Güncelleme:

İlçe Danışma meclisinde konuşma yapan Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, “Bizler 18 Haziran 2023 tarihine kadar gece gündüz demeden, dur durak bilmeden kadın erkek, genç yaşlı herkese bir şekilde ulaşacağız.İnşallah 2023’te Diyarbakır’ı kazanacağız. Gün safları sıklaştırma vaktidir. Gün birlik, beraberlik vaktidir. Gün, aramızdaki varsa birtakım ayrılıkları kenara bırakmak, kendimizi bir tarafa bırakarak milletimizi, halkımızı ve şehrimizi öne çıkarma vaktidir. Onun için canla başla çalışıyor, bu mücadeleyi sürdürüyoruz.Bizler AK Parti olarak güçlü bir aileyiz. Bu güne kadar Cumhurbaşkanımızın önderliğinde girilen tüm seçimlerden alnımızın akıyla çıktık. Bundan sonra da bu böyle olacak. 3 Kasım 2002 ülkemizin yeni çağının başlangıç tarihi oldu. Türkiye o günden bu güne büyüdü ve gelişti. İnşallah yeni kadrolarla birlikte 2023 hedefine de emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu dönem bir ve beraber olma, safları sıklaştırma zamanı” diye konuştu.  

Diyarbakır için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını da hatırlatan Başkan Aydın, “Bizler kavgadan ve ayrılıklardan yana değiliz. Şehrimiz için ortak bir hedef doğrultusunda enerjimizi boşa harcamadan çalışmayı amaçlıyoruz. İnşallah Danışma Meclis toplantılarında bir araya gelerek sorunlarımızı tartışıp Diyarbakır için önemli adımlar atarız. Bizim bir araya gelmekten ve konuşmaktan yana bir sorunumuz, sıkıntımız yok” dedi.

Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal yaptığı konuşmada AK Parti’nin 2023 hedefine başarıyla ulaşması için kenetlenerek çalışmalara devam edilmesi gerektiğini ifade ederek, davanın sorumluluğunun çok olduğunu ve çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz diye ifade ederek İlçe Danışma Meclisi toplantılarımızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz. diye konuştu.

MKYK üyesi Alaattin Parlak ise yaptığı konuşmada ,”AK Parti, kültürde, sanatta, edebiyatta, ekonomide ve teknolojide dışa bağlı değil, çıkar çevrelerinin ellerinde değil, sadece ve sadece milletin emrinde olan bir siyasi harekettir. Arkamızda milletten başka hiçbir güç yok,  olmayacak da. Arkamızda dünyanın falanca lobisi, çıkar çevresi, medya kuruluşları değil bizatihi milletin kendisi vardır.” dedi.


Toplantı da konuşma yapan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi ve İl Başkan Yardımcısı Suna Kepolu Ataman ise Teşkilatlarımızda görev almış, partimize oy vermiş insanlardan gönlü kırılmış olanlar olabilir onların hepsine ulaşacağız ve her birinin yeniden gönlünü alarak büyük ve güçlü Türkiye yolunda omuz omuza verip yeniden büyük bir mücadeleye başlayacağız. Bu saatten itibaren Liderimizin işareti ile 2023 yılında gerçekleştirilecek seçim için kollarımızı sıvamamız ve sahaya çok güçlü bir şekilde inmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Kayapınar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, teşkilat mensuplarının siyasi ve güncel konulardaki sorularının cevaplandırılması formatı ile tamamlandı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.