2 MAHALLENÄ°N KARANTÄ°NASI BÄ°TTÄ°

Çınar Ä°lçe Hıfzıssıhha Kurulu, Kaymakam Güher Sinem Büyüknalçacı baÅŸkanlığında toplandı. Toplantıda korona virüs salgınının görüldüğü andan itibaren SaÄŸlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun önerileri, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın talimatları doÄŸrultusunda salgının..

2 MAHALLENÄ°N KARANTÄ°NASI BÄ°TTÄ°
Yayınlanma: Güncelleme:

Çınar Ä°lçe Hıfzıssıhha Kurulu, Kaymakam Güher Sinem Büyüknalçacı baÅŸkanlığında toplandı. Toplantıda korona virüs salgınının görüldüğü andan itibaren SaÄŸlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun önerileri, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın talimatları doÄŸrultusunda salgının toplum saÄŸlığı ve kamu düzeni açısından oluÅŸturduÄŸu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, sosyal mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma adına birçok tedbir kararının alınarak hayata geçirildiÄŸi ifade edildi. Karantina kurallarının uygulandığı ve sosyal izolasyonun saÄŸlandığı Çınar ilçesine baÄŸlı BaÄŸacık ve AÅŸağıkonak Mahallesinde uygulanan karantinanın 05 Eylül 2021 tarihi saat 21:00 itibariyle sonlandırılmasına karar verildiÄŸi bildirildi.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.