AŞI İÇİN ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYOR

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçenin cadde ve sokaklarını tek başına gezerek vatandaşlara aşı olma çağrısında bulundu. Gürsel ve Nükhet Coşkun Caddelerine çıkarma yapan Başkan Beyoğlu, esnafı iş yerlerinde ziyaret..

AŞI İÇİN ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçenin cadde ve sokaklarını tek başına gezerek vatandaşlara aşı olma çağrısında bulundu. Gürsel ve Nükhet Coşkun Caddelerine çıkarma yapan Başkan Beyoğlu, esnafı iş yerlerinde ziyaret ederek yolda karşılaştığı vatandaşlara aşı ve kurallara uyma konusunda telkinlerde bulundu. Aşı olmanın hastalığa karşı en iyi korunma yöntemi olduğunu belirten Beyoğlu, ”Bu tablo Diyarbakır’a yakışmıyor. İnsanların kafasını karıştıran ve hiçbir bilimsel temeli olmayan aşı karşıtı söylentilere itibar etmeyelim. Zaman kaybetmeden aşı olalım, bununla beraber bu süreç bitene kadar maske, sosyal mesafe ve temizlik gibi hayati önem taşıyan kuralları ihmal etmeyelim” dedi.
Esnaf ziyareti sırasında bir çok vatandaş, Beyoğlu’nu evine misafir olmaya davet etti. Vatandaşların adreslerini tek tek not alan Beyoğlu, en kısa zamanda ziyaret etme sözü verdi. Beyoğlu, esnaf ziyareti sırasında kendisine aktarılan sorunların çözümü ve hizmetlerde aksama yaşanmaması için ilgili birimlere talimat vererek, ”Bu işin bizzat takipçisi olacağım. Sizlerden gelen talepler başımız gözümüz üzerine. Biz bunları çözmekle sorumluyuz” diye konuştu.
Bazı esnaf bugüne kadar defalarca karşılaştıklarını dile getirdikleri Beyoğlu’nu çay ikramına davet etti. Beyoğlu, “Bizi her defasında bağrınıza basıyorsunuz. Bu tutumunuz bizim için dünyanın en güzel ikramı ve duygusudur” şeklinde yanıt verdi.

AK PARTİLİ BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN BEYOĞLU, GÜRSEL VE NÜKHET COŞKUN CADDELERİNDE ESNAF ZİYARETİNDE BULUNURKEN, BİR ÇOK VATANDAŞTAN EVE MİSAFİR OLMA DAVETİ ALDI. ADRESLERİ TEK TEK NOT EDEREK ZİYARET SÖZÜ VEREN BEYOĞLU, VATANDAŞLARA AŞI OLMA VE TEDBİRLERE UYMA ÇAĞRISINDA BULUNDU.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.