HAKAN HOCA BİR AİLEYİ DAHA MUTLU ETTİ

Diyarbakır’da yaşayan 35 yaşındaki Esma ve Hüseyin Özer çifti, 15 yıldır evlat hasreti çekiyordu. Birçok tüp bebek merkezinde tedavileri olumsuz sonuçlanan Özer çiftinin umutları yıkıldı. Arkadaş tavsiyesiyle Kadın Doğum ve..

HAKAN HOCA BİR AİLEYİ DAHA MUTLU ETTİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da yaşayan 35 yaşındaki Esma ve Hüseyin Özer çifti, 15 yıldır evlat hasreti çekiyordu. Birçok tüp bebek merkezinde tedavileri olumsuz sonuçlanan Özer çiftinin umutları yıkıldı. Arkadaş tavsiyesiyle Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer’e ulaşan çift, Çoksüer’e 3 başarısız aşılanmanın olduğunu ve bebek sahibi olamadığını aktardı. Detaylı inceleme sonrası PRP, fito ve akupunkturla 3’lü kombine tedavi yapan Prof. Dr. Çoksüer, ilk tüp bebek denemesinde başarı elde etti. 15 yıllık hasretin sonucu pozitif olduğunu öğrenen çift mutluluk gözyaşı dökmeye başladı. Evlerindeki matem havasının yerini bayram havasına bıraktığını belirten Özer çifti, ”Çocuk sahibi olmak için çok çaba sarf ettik, 3 başarısız denememiz oldu. Arkadaş tavsiyesiyle buraya geldik. Hakan hoca çok iyi ilgilendi, tedaviler sonucu başarı elde etti, çok teşekkür ediyorum Allah ondan razı olsun” dedi.

GEBELİK MÜJDESİNİ ALAN ÖZER ÇİFTİ, ŞİMDİ ÇOCUKLARINI KUCAKLARINA ALACAKLARI GÜNÜ İPLE ÇEKMEYE BAŞLADI.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.