SÜS HAVUZLARI REVAÇTA, CORONA MESAİDE

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde bulunan ve çocukların uğrak mekanı haline gelen tarihi Anzele parkında bulunan süs havuzları, yüksek hava sıcaklığı bahanesiyle bayram günüde doldu taştı. Önce yüzdüler, sonra güneşlendilerHava sıcaklığının..

SÜS HAVUZLARI REVAÇTA, CORONA MESAİDE
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde bulunan ve çocukların uğrak mekanı haline gelen tarihi Anzele parkında bulunan süs havuzları, yüksek hava sıcaklığı bahanesiyle bayram günüde doldu taştı.

Önce yüzdüler, sonra güneşlendiler
Hava sıcaklığının 40 derecenin altına düşmediği Diyarbakır’da evlerinde duramayan bazı çocuklar aileleriyle yüzmeye gelirken, bazı çocuklar ise kendi başlarına süs havuzunda tehlikeye aldırış etmeden yüzdü. Çocukların tehlikeli olmasına rağmen suya atladığı görülürken, havuzdan çıkan bazı çocuklar beton zemine uzanıp, güneşlendi.
Süs havuzunda serinlemeye çalışan 12 yaşındaki Abdullah Kurt, “Yüksek hava sıcaklığından dolayı sokakta canımız sıkılıyordu. Bende arkadaşlarımla birlikte geldim burada yüzüyorum. Korona var ama serinlemek için yine de yüzüyoruz” diye konuştu.

DİYARBAKIR’DA YÜKSEK HAVA SICAKLIĞI ATKİSİNİ GÜN GEÇTİKÇE GÖSTERMEYE DEVAM EDERKEN, SUR İLÇESİNDE BULUNAN VE ÇOCUKLARIN UĞRAK MEKANI HALİNE GELEN TARİHİ ANZELE PARKINDA BULUNAN SÜS HAVUZLARI, BAYRAM GÜNÜDE DOLDU TAŞTI. KORONA VİRÜS TEDBİRLERİNİN HİÇE SAYILDIĞI SÜS HAVUZLARINDA ÇOCUKLAR TEHLİKEYE ALDIRIŞ ETMEDEN SERİNLEMEYE ÇALIŞTILAR.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.