Başsız hastanede bir skandal daha

Kurulduğun günden şu ana kadar adı skandallarla alınan Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi yine gündemde ve yine bir olumsuz haberle. Dün akşam itibarıyla Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan yaklaşık..

Başsız hastanede bir skandal daha
Yayınlanma: Güncelleme:

Kurulduğun günden şu ana kadar adı skandallarla alınan Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi yine gündemde ve yine bir olumsuz haberle.

Dün akşam itibarıyla Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan yaklaşık 350 personel fazla mesainin adamcılık yapılarak verildiği yönünde şikayet dilekçelerini olmayan başhekimlik makamına teslim ettiler. İddialar arasında hastanenin yönetim kadrosunda görev yapan Ergin Onat adındaki sorumlu kendi koruduğu çalışanlara fazla mesai yazarak bir taraftan devleti zarara uğratarak haksız yere fazla mesaj yazdığı öte taraftan da adamcılık yaparak ayrımcılık yaptığı iddiasında bulunuldu. Olmayan başhekimlik makamına teslim eden edilen dilekçelerle ilgili olarak görüştüğümüz Ergin Onat iddiaların asılsız olduğunu, şikayet dilekçelerinin başhekimliği teslim edildiğini altını çizerek incelemeler neticesinde gerçekleri ortaya çıkacağını savundu. 

Öte yandan şikayet dilekçesi sunam personellerin elinde ise gereken delil ve ispatların olduğu yönünde de bilgiler geliyor.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.