‘Sağlıkçılarımız kırmızı çizgimizdir.’

Yemek firması yetkilisi tarafından yapılan açıklamada sağlık çalışanlarına verdikleri özel öneme değinerek şu ifadelere yer verildi: “Basına ve kamuoyuna 03.10.2022 günü saat 12:40 civarında yemek dağıtım personel hizmeti verdiğimiz kadın..

‘Sağlıkçılarımız kırmızı çizgimizdir.’
Yayınlanma: Güncelleme:

Yemek firması yetkilisi tarafından yapılan açıklamada sağlık çalışanlarına verdikleri özel öneme değinerek şu ifadelere yer verildi: “Basına ve kamuoyuna 03.10.2022 günü saat 12:40 civarında yemek dağıtım personel hizmeti verdiğimiz kadın doğum hastanesi yemek hanesinde yemek dağıtım personellerimiz ile SES sendikasına bağlı sağlık çalışanları arasında yaşanan kargaşada firma çalışanımızın fevri davranışı ile haddini aşması bizi de derinden üzmüştür. Sağlık çalışanlarına yapılan şiddetin karşısında en çok bizim durduğumuzu kamuoyu ve yakın çevremiz iyi bilmektedir. Konu ile ilgili personelin işine derhal son verildiğini ve hukuki süreci yakından takip ettiğimizi bildirir. Sağlık çalışanlarının her zaman yanında olduğumuzu gerek covid döneminde gerekse çalışma hayatımızın geçmişinde bunu sergilemiş bir firmayız. Bu konu ile ilgili çözüm noktasında sağlık çalışanları ile diyaloğa açık olduğumuzu bildirir üzüntümüzü tekrar ederiz. Saygılarımızla.”

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.