DİYARBAKIR’DA PSİKOEĞİTİM SEMİNERLERİNİN İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Seminere İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr.Öğr.Üy. Abidin Tüzün, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Sabahattin Ertuğrul, Çocuk..

DİYARBAKIR’DA PSİKOEĞİTİM SEMİNERLERİNİN İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Seminere İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr.Öğr.Üy. Abidin Tüzün, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Sabahattin Ertuğrul, Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Semih Canpolat, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Muhammet Asena, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Günay Kozan, Adli Tıp Kurumu Başkanı Eren Akgündüz sağlık çalışanları ve rehber öğretmenler katılım sağladı.

2 gün yapılacak olan sempozyumda Çocuk Hastalıkları Hastanesi Çocuk ve Ergen Koruyucu Ruh Sağlığı Biriminin tanıtımı ve işleyişi, Birimde sunulan hizmetler ve sempozyuma katılım sağlayan rehber öğretmenlere öğrencilerde yol gösterici ve farkındalık sağlamak amacıyla; “Anksiyete Bozuklukları” ve “Sınav Kaygısı” konuları Psikiyatri Uzmanı Dr. Eyaz Karay ve Dr. Hüseyin Tunca tarafından anlatıldı. Ayrıca Çocuk Hastalıkları Hastanesi Çocuk İzlem Merkezinde görev yapan Uzman Psikolog Ferit Karadaş ve Sosyal Hizmet Uzmanı Erdal Karalar tarafından “İhmal ve Çocuk İstismarı” ile “Çocuk İzlem Merkezi işleyişi” konuları hakkında bilgilendirme sunumları yapıldı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.