HACIBABA İŞİ SIKI TUTUYOR…

Temizlik, hijyen ve gıda güvenliğinden taviz vermeyip uzman ekipleriyle sürekli denetimler gerçekleştiren, sütlü Nuriye ile güllaçtan esinlenerek ortaya çıkarılan soğuk baklavanın da patentli mucidi Hacıbaba Pastaneleri her geçen gün başarı..

HACIBABA İŞİ SIKI TUTUYOR…
Yayınlanma: Güncelleme:

Temizlik, hijyen ve gıda güvenliğinden taviz vermeyip uzman ekipleriyle sürekli denetimler gerçekleştiren, sütlü Nuriye ile güllaçtan esinlenerek ortaya çıkarılan soğuk baklavanın da patentli mucidi Hacıbaba Pastaneleri her geçen gün başarı oklarını yukarıya doğru tırmandırıyor. Hacıbaba Pastaneleri’nin Müdürü Mehmet Aydar, Ramazan ayında satışların arttığını belirterek, “Satışlarımız 2 kat arttı. Soğuk baklava burma kadayıfın tahtını sallıyor. Dünyanın 8’inci harikası olan bu tatlının mucidi olmaktan da gurur duyuyoruz. Kesinlikle taviz vermediğimiz bir konu da gıda güvenliğidir. Gıda mühendisi arkadaşlarımız yılın 365 günü vardiyalı bir şekilde gıda güvenliğini, kontrolünü ve denetimini sağlamaktadır” dedi.

İlk kez Diyarbakır’da üretilmeye başlanan, az şerbetli, sütlü, soğutulmuş ve üstüne çikolata parçaları serpiştirilip, sütlü nuriye ile güllaçtan esinlenerek yapılan soğuk baklavaya Ramazan ayında rağbet arttı. Soğuk baklavanın marka tescilini alan Hacı Baba Pastaneleri’nin Müdürü Mehmet Aydar, satışlarının 2 kat arttığını belirterek, soğuk baklavanın burma kadayıfın tahtını salladığını söyledi. 
Kurum olarak lezzetin yanında en çok gıda güvenliğini önemsediklerini ifade eden Aydar, “İmalattan müşteriye sunuluncaya dek ürünlerimiz gıda mühendislerimizin kontrolü altında bulunuyor. Normal potansiyelimizin birkaç katına ulaşmış durumdayız. Bu anlamda vatandaşlarımız bizleri tercih ediyor ve kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yüzyıllardır kültürümüzde olan tescilli burma kadayıfımıza alternatif olarak soğuk baklavaya müthiş bir rağbet var. Dünyanın 8’inci harikası olan bu tatlının mucidi olmaktan da gurur duyuyoruz. Kesinlikle taviz vermediğimiz bir konu da gıda güvenliğidir. Gıda mühendisi arkadaşlarımız yılın 365 günü vardiyalı bir şekilde gıda güvenliğini, kontrolünü ve denetimini sağlamaktadır. Müşterilerimizin, vatandaşlarımızın sağlığı bizim için çok önemlidir” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.