SAĞLIK İŞÇİSİYİZ, HAKLARIMIZI İSTİYORUZ!

Genel Sekreter Erdoğan Demir ve Genel Başkan Arzu Çerkezoğlu imzasıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:Kamu hastanelerindeki sağlık işçileri olarak emeğimizin karşılığını istiyor, sağlık hizmetinde biz de varız diyoruz! Hastanelerimizin..

SAĞLIK İŞÇİSİYİZ, HAKLARIMIZI İSTİYORUZ!
Yayınlanma: Güncelleme:

Genel Sekreter Erdoğan Demir ve Genel Başkan Arzu Çerkezoğlu imzasıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Kamu hastanelerindeki sağlık işçileri olarak emeğimizin karşılığını istiyor, sağlık hizmetinde biz de varız diyoruz! Hastanelerimizin güvenliğinde, laboratuvarlara götürülen kanlarda, sterilize edilen ameliyathanelerde, temizlenen hasta odalarında, hastalarımızın bakımında, acillere hasta taşıyan ambulansların direksiyonlarında, hastanedeki tüm cihazların teknik bakımında, hasta kayıtlarında, çekilen tomografilerde sağlık işçilerinin emeği var!
Bu nedenle, sağlık emekçileri arasında çalışma barışını bozan, sağlık işçilerini yok sayan uygulamaları kabul etmiyoruz!
Sağlık hizmeti ekip işidir, bu ekibin bozulmasına izin vermeyeceğiz!
Diğer sağlık çalışanları ile birlikte pandeminin tüm yükünü taşıyoruz, izinler kaldırıldığında sağlık işçisi sayılıyoruz, bize de uygulanıyor ama ücretlendirmede adımız bile anılmıyor.
Ama artık yeter! Yok sayılanlar kendisini var edecek! Sağlık işçileri yok sayılmaya ve sefalet ücretlerine razı olmayacak.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.