AK PARTİ DİYARBAKIR’DA FABRİKA AYARLARINA DÖNÜYOR

Şu anda mevcut Diyarbakır İl yönetiminin ve Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun Rize’de  gerçekleştirdikleri kamp şahsımca FABRİKA AYARLARINA DÖNÜŞ buluşmasıdır, en azından ben böyle olduğuna inanıyorum ki gelen bilgilerde o..

AK PARTİ DİYARBAKIR’DA FABRİKA AYARLARINA DÖNÜYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

Şu anda mevcut Diyarbakır İl yönetiminin ve Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun Rize’de  gerçekleştirdikleri kamp şahsımca FABRİKA AYARLARINA DÖNÜŞ buluşmasıdır, en azından ben böyle olduğuna inanıyorum ki gelen bilgilerde o eksende. Yeni yönetim, yeni umutlar ve daha büyük amaçlar barındırırken, yeni yönetim bir taraftan kamuoyu araştırmaları yaparak ‘O’ bir dönem yakalanan ama kıymeti bilinmeyen başarı çıtasının çok üzerinde bir grafik yakalamanın gayretini sarf ederken öte taraftan da geçmişin hatalarından ders alarak yeniden şekilleniyor.

Zira aldığım duyumlara göre Ak Parti Diyarbakır  İl Başkanı Şerif Aydın Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyarbakır ziyareti sonrasında uçaktaki özel odasında uzun bir süre görüşmüş.  Yapılan görüşmenin geneli Diyarbakır’da yaşanan atak çalışmaların ve saha verilerinin iz düşümü. Ayrıca Diyarbakır  Ak Parti yeni yönetiminin yapacağı çalışmalar özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından titizlikle takip edilecek.  Bu arada hem İl Başkanı Sayın Şerif Aydın’ın hem de Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun tam yetki aldıklarının da altını çizerek vurğumu da yapayım.

Bana göre gerek Sayın Aydın gerekse de Sayın Beyoğlu birlikte yakaladıkları müthiş sinerjiyle Diyarbakır’da ciddi atraksiyonlar gerçekleştirecekler. Zira özelde elde ettiğim bilgilere göre bu her iki kimlikten beklediklerini elde edemeyen kirli simsarların farklı cepheler açması, açık olan cepheleri de daha da güçlendirmeleri, bir şekilde pisliklerini bir taraflara sıçratma gayretleri çoktan harekete geçtiklerini göstermekte.

Uzun bir süreden beridir başarı grafiği hızla diplere doğru düşüş yapan Ak Parti Diyarbakır İl teşkilatı ve ilçe katmanları yaşanan görev değişiklikleri sonrası stabil hale gelmiş durumda. Kan kaybının pansumanlarını yapan ekip öyle görünüyor ki ibrenin yönünü yukarıya doğru çevirecek. Belkide bazı güruhları bunun korkusu sardığı içindir bunca kalleşçe saldırılar. Zira her doğum sancılıdır, Diyarbakır’da siyasetten yeni rol modellerini  ortaya çıkartırken bu tarz saldırılara maruz kalması oldukça doğaldır

         Francis Bacon doğumu ve ölümü anlatırken şu terimi kullanmış: “  Doğar ve ölür insan, bu arada bir şey olursa ne âlâ…”

Umarım ve dilerim ki her birimiz bu arada arkamızdan ‘âlâ’ dedirtecek kadar şerefli, onurlu ve ADAM oluruz, aksi çocuklarımıza derin bir karanlık kaos bırakırız…

Sevgi ve saygılarımla

Ahmet BEŞENK

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.