HACIBABA Ä°STÄ°HDAM LOKOMOTÄ°FÄ° DÃœNYA TURUNDA

Diyarbakır’da 37 yılı aşkın bir süredir tatlı sektöründe ün salan ve Türkiye’ye birçok farklı tat kazandıran Hacıbaba Pastaneleri İstanbul’da 7 katlı fabrika açarak dünyaya açılmayı planlıyor.Diyarbakır’da 37 yılı aşkın bir..

HACIBABA Ä°STÄ°HDAM LOKOMOTÄ°FÄ° DÃœNYA TURUNDA
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da 37 yılı aşkın bir süredir tatlı sektöründe ün salan ve Türkiye’ye birçok farklı tat kazandıran Hacıbaba Pastaneleri İstanbul’da 7 katlı fabrika açarak dünyaya açılmayı planlıyor.
Diyarbakır’da 37 yılı aşkın bir süredir tatlı sektöründe nam salan ve Türkiye’ye birçok farklı tat kazandıran Hacıbaba Pastaneleri, İstanbul’da 7 katlı açacakları fabrika ile dünyaya tatlandıracak projenin startını verdi.


Dev proje kapsamında 7 milyon liralık yatırımın yapılması planlanırken, 300 kişiye de istihdam sağlanacağı kaydedildi.

Hacıbaba Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı, franchise için görüşmelerin başladığını belirterek Fas, Dubai ve Sudi Arabistan için çalışmalara başlandığını açıkladı.

Yılmaz Elaldı, “Hacıbaba Pastaneleri olarak 37 yıllık serüvenimiz var. Son 10 yılda da dünyaya hitap eden gür sesimiz var, tabi bu ses ürünlerimizin sesi. Ä°stanbul’da yapacağımız bu büyük yatırımla birlikte dünyaya açılacağız. Burası 7 katlı her katında bir ürün, ÅŸeffaf, hijyen, temizliÄŸi öne alaraktan dünyaya açılacağız. Buradan Hacıbaba Pastaneleri ürünlerini dünyaya sunacağız. Biz uzun zamandır Ä°stanbul’da yaptığımız çalışmalar ve bize olan yoÄŸun olan talepler üzerine artık yerlerimiz küçük geldiÄŸinden bu büyük tesisi kurarak hem buradaki bölgeye hem de dünyaya açılacağız. Bu fabrikada yaklaşık 300’e yakın çalışanımız olacak, ülkeye hizmet etmeye çalışıyoruz. Allah’a şükürler olsun soÄŸuk baklavamızla beraber dünya sesimizi duymuÅŸ durumdadır, dünyanın trendi soÄŸuk baklava patent ve tescili bizde olan ve bizim çıkarttığımız özel reçete ile dünyanın neresinde olursa olsun bu reçetenin aynısı yapılması imkansız. Hacıbaba’da soÄŸuk baklava yemeyen kimse soÄŸuk baklava yedim demesin. Dünyanın birçok yerinde Hacıbaba Pastanelerinin franchise isteyen yerler var. Sosyal medya ve sayfalarımızda bize ulaÅŸan, arayıp gelip görüşmek isteyenler var. OrtadoÄŸu ve Avrupa’da bizi tercih ettikleri için teÅŸekkürler, yakın zamanda dünyanın her yerinde Hacıbaba Pastaneleri kuracağız. Diyarbakır’dan baÅŸladık açılmaya, OrtadoÄŸu da birçok yer ile temas halindeyiz, Fas, Dubai, Sudi Arabistan’dan gelip görüştüler. Åžuan düşünüyoruz, yerlerine bakacağız” dedi.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.