BAKAN SELÇUK’TAN ALTIN DEĞERİNDE BİR KONFERANS

Bakanlığı döneminde takdirle karşılanan çalışmaları ile adından söz ettiren eski Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, Sezai Karakoç Kongre Merkezinde velilere, öğretmenlere ve öğrencilere yönelik olarak ‘Kırk Kere Söyledim’..

BAKAN SELÇUK’TAN ALTIN DEĞERİNDE BİR KONFERANS
Yayınlanma: Güncelleme:

Bakanlığı döneminde takdirle karşılanan çalışmaları ile adından söz ettiren eski Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, Sezai Karakoç Kongre Merkezinde velilere, öğretmenlere ve öğrencilere yönelik olarak ‘Kırk Kere Söyledim’ adlı eğitim konulu konferansa katılacak.

Milli Eğitim Eski Bakanı Selçuk’un yine alışılmışın dışında sunması beklenen konferansın ardından kitapseverler için kitaplarını da imzalayacak, sorular alıp, sohbetler gerçekleştirecek.

Eğitim konusunda oldukça deneyimli ve donanımlı olan önemli değerler arasında yer alan Ziya Selçuk, bilgi ve tecrübelerini özel anlam atfettiği Diyarbakır insanına sunmak amacıyla bu konferansı düzenlediğinin altını çiziyor.

Bu çerçevede Maya okullarının katkılarıyla Bakan Selçuk’un birikimlerini aktaracağı bu önemli konferansa tüm veliler, öğretmenler ve öğrenciler katılacak

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.