ÇEVRECİ BAŞKAN’DAN ÖRNEK BİR ÇALIŞMA DAHA…

Türkiye’de bir çok ilin nüfusundan çok daha büyük bir yoğunluğa sahip olan Bağlar ilçesinin örnek Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu dur durak bilmiyor. Belediyeciliğin tüm katmanlarını en son zerresine kadar vatandaşlara..

ÇEVRECİ BAŞKAN’DAN ÖRNEK BİR ÇALIŞMA DAHA…
Yayınlanma: Güncelleme:

Türkiye’de bir çok ilin nüfusundan çok daha büyük bir yoğunluğa sahip olan Bağlar ilçesinin örnek Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu dur durak bilmiyor. Belediyeciliğin tüm katmanlarını en son zerresine kadar vatandaşlara ulaştıran Başkan Beyoğlu, görev tanımlamasına ek olarak sosyal sorumluluk çerçevesinde daha temiz bir toplum ve daha kaliteli bir dünya için de kolları sıvıyor, gece-gündüz çabalamaya devam ediyor. Sokakları kendi elli ile temizleyen, ilçeyi adeta park ve bahçelere boğarak yeşilin tüm tonlarını insanlarla buluşturan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu bu kez de yine kendi elleriyle sokakları temizleyip konteynerleri dezenfektanlarla temizledi.

Mütevaziliği ve kibirsizliği ile sürekli gündemde olan Başkan Beyoğlu 5 Haziran Dünya Çevre Gününde Bağlar ilçesinde ‘Çevreni Koru, Geleceğini Koru’ sloganıyla yine yeni bir temizlik kampanyasının startını verdi. Çevreci kimliğiyle her fırsatta öne çıkan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, çevreyi koruma bilinci oluşturmak amacıyla sahada temizlik çalışmasına şahsen katıldı.
Bağlar Körhat Mahallesi’nde  start alan çevreci kampanyaya şahsen katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu eline süpürgeyi alıp yerleri temizledi, çöp konteynerlerini yıkayarak dezenfekte etti. Bu örnek çalışmayı gören ve Başkan Beyoğlu’nun mütevaziliği ile bir kez daha rastlaşan kadınlar ve çevrede yaşayan vatandaşlar da kendilerine eşlik ederek ciddi bir mesajı hep birlikte verdiler.

“TEMİZLİK VAZGEÇİLMEZİMİZDİR”
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile ekibinin hep birlikte gerçekleştirdikleri bu örnek davranış kent sakinleri ve şehrin dinamikleri tarafından takdir ile karşılandı. Amaçlarının topluma temizlik konusunda hassasiyet mesajı vermek olduğunu aktaran Başkan Beyoğlu, göreve geldikten sonra tüm imkanları öncelikli olarak temizlik için de seferber ettiklerinin altını çizerek şu mesajı verdi: “Bizden önce 30 olan araç filomuzu 90’a çıkardık. Tüm cadde ve sokaklarda düzenli olarak temizlik yapıyoruz. 5 Haziran Dünya Çevre Günü vesilesiyle öncülük etmiş olduğumuz bu güzel kampanyaya tüm halkımızın duyarlılık göstermesini istiyoruz. Dünyamızı daha yaşanılır kılabilmek adına hepimizin çok daha fazla gayret göstererek doğaya ve insanlığa sahip çıkması gerekiyor. Her işin başı sağlık ve temizliktir.” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.