Biri bu stokçu terörüne dur demeli…

Merhaba kıymetli okuyucular. Bundan sonra haftada bir ‘Nabız’ ismini verdiğim bu köşede sizlerle birlikte olmaya gayret edip, şehrimizin sorunları, yaşanan eksiklikleri, sizden gelenleri burada paylaşacağım.İlk haftaki konumuz ‘Stokçuluk’ olsun. Malum..

Biri bu stokçu terörüne dur demeli…
Yayınlanma: Güncelleme:

Merhaba kıymetli okuyucular. Bundan sonra haftada bir ‘Nabız’ ismini verdiğim bu köşede sizlerle birlikte olmaya gayret edip, şehrimizin sorunları, yaşanan eksiklikleri, sizden gelenleri burada paylaşacağım.
İlk haftaki konumuz ‘Stokçuluk’ olsun. Malum Rusya-Ukrayna arasında bir savaş var ve bu savaşı bahane eden hainler stokçuluğa başladı. Nasıl olur demeyin? Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş Türkiye’ye hatta Diyarbakır’a nasıl olur da yansır gelin hep birlikte düşünelim…
Ülkemiz üzerine oynanan oyunlardan biri de ekonomik savaş, bunu aşağı yukarı hepimiz biliyoruz. Biliyoruz bilmesine de hala bu oyunları yapanların çarkının dönmesi için inanılmaz destek oluyoruz.
Vay efendim Ukrayna’dan bize ayçiçeği yağı geliyormuş da, savaştan dolayı gemiler Türkiye’ye giremiyormuş da, bundan dolayı yağ yokmuş da, gibi gibi bahaneler üreten firmalar stokçuluk terörü oluşturuyor.
Bu konuda en yetkili ağız olan Tarım ve Orman Bakanı bir açıklama yaptı, ‘Sakin olun, panik yapmayın Türkiye’ye 3 yıl yetecek yağımız var’ dedi.
Dedi demesine de adı üzerinde stokçu terörünü tetikleyen, güya bu ülkenin evlatları olduklarını söyleyen hainler, iki kuruşa vatanlarını satan, kanı üç kuruş etmez zavallılar, hükümeti dolayısıyla da ülkeyi ekonomik savaşta zora sokmaya çalışan leş kargaları, vatanını, namusunu, haysiyetini ülkeye karşı savaş açanlara satan şeref yoksunu market zincirleri veya gıda kontrolünü elinde tutmaya çalışan kendilerini çok akıllı zanneden beyinsizler ülkemize ekonomik savaş açanlara çanak tutuyorlar.
Bunun farkındalar mı tabi ki bile ve isteyerek bunu yapıyorlar. Çünkü bunlar birilerinin maşaları, bunlar birilerinin i…ri.
Biz ne diyoruz vay efendim yağ kalmadı, haydi marketlere saldıralım.
Allah akıl fikir versin, versin ki markete gidip bir teneke yağ ihtiyacı olduğu halde 9 teneke yağ alanların aklı başına gelsin. Bunu görenler kıtlık var zanedip marketlere saldırıyor. Bu durum kaosa neden oluyor. Zaten istenen de bu ya…
Amaç kaos oluşturup ülkeyi zora sokmak. Lütfen aklımıza başımıza alalım, bizim gidecek başka bir ülkemiz, sığınacak başka bir kapımız yok. Bu yağ kaosuyla ortalığı karıştırıp sokak çatışmaları oluşturmak isteyenlerin oyunlarına gelmeyelim. Lütfen elimizi taşın altına koyalım, lütfen çocuklarımızı düşünelim…
Bu kaosa ortak olmakla elimize hiçbir şeyin geçmeyeceğini bilelim. Oyuna gelmeyelim….
Şimdi gelelim bu kaosu oluşturmaya çalışanların maşalarının yaptıklarına…
Biliyorsunuz ülkeyi kaosa sokmak için ekonomik savaş başlatan hainlerin Türkiye’de maşaları var. Bu maşalar yukarıdan aldıkları emirleri uygulayarak ve bunu kanunlar çerçevesinde yapmaya çalışarak insanları galeyana getiriyorlar.
Bunu son zamanlarda en çok yapalar da stokçulardır. Diyarbakır’da marketlerde yağ bulunmazken, belediye ekipleri tarafından market zincirlerinin depolarına yapılan baskınlarda tonlarca istiflenmiş yağ bulundu. Amaç ne sizce….
Markete gidiyorsunuz rafta yağ yok…
Ama aynı marketin deposuna düzenlenen baskında tonlarca yağ var… Var ama rafa çıkarmıyorlar. Neden bunu yapıyorlar, yağ daha pahallı olsun diye para kazanmak iç in mi? Tabi ki hayır. Ülkemize yönelik sürdürülen ekonomik savaşta insanları kaosa sürüklemek için bunu yapıyorlar.
Devlet bunun farkında ve sürekli olarak ekipler depolara baskınlar düzenleyerek bu teröre destek olanlara gerekli cezayı veriyor.
Biz de millet olarak bunun farkına varabilir ve bu stokçu terörünün oyununa gelip kuyruklar oluşturup kaosa yol açmazsak bunların oyunları bozulacak. Gelin birlikte bunların oyunlarını bozalım. Türkiye hepimize yeter, gelin ülkemize, şehrimize sahip çıkalım.
Bu güzel memleket Diyarbakır sokak çatışmalarından, kaostan çok çekti, gelin buna bir daha fırsat vermeyelim, hep birlikte kardeşçe, el ele, sırt sırta vererek bu güzel memleketin güzelliklerinden istifade edelim.
Kalın sağlıcakla.

akerim23@hotmail.com

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.