‘BABA NE OLDU’ ANKARA FİLM FESTİVALİ’NDE SEYİRCİYLE BULUŞTU

28. Adana Altın Koza Film Festivalinin ardından 32. Ankara Film Festivalinde finalist olarak yarışan filmin gösterimi Ankara Büyülü Fener Sinemalarında gerçekleşti. Film daha önce de Sağlık-Sen Genel Merkezi tarafından düzenlenen..

‘BABA NE OLDU’ ANKARA FİLM FESTİVALİ’NDE SEYİRCİYLE BULUŞTU
Yayınlanma: Güncelleme:

28. Adana Altın Koza Film Festivalinin ardından 32. Ankara Film Festivalinde finalist olarak yarışan filmin gösterimi Ankara Büyülü Fener Sinemalarında gerçekleşti. Film daha önce de Sağlık-Sen Genel Merkezi tarafından düzenlenen Adem Yaşin Vefa Ödülüne layık görülmüştü. Konuyla ilgili konuşan Yönetmen Feyzi Baran; “Korona virüs sürecinde tüm sağlık çalışanları inanılmaz bir gayret ve mücadeleyle süreci yürüttü. Onlar bu süreci yürütürken onları evlerinde bekleyen aileleri çocukları, anne babaları vardı. Çok sayıda sağlık çalışanı arkadaşımız öğrenci yurtlarında aylarca çocuklarından uzak bir süreç yürüttü. Bunların bu mücadelesini sağlık kökenli bir yönetmen olarak kayıt altına almayı kendime ve meslektaşlarıma bir borç olarak bildim. Nitekim onların bu mücadelesi süreçte sembolleşen bir hekim arkadaşımızın çocuğunun gözünden verdik. Film yolculuğuna yeni çıkmasına rağmen Adana Altın Koza, Ankara Film Festivali gibi pek çok festivalde yarıştı” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.