BAŞKAN BEYOĞLU, MEMLEKETİ LİCE’DE VATANDAŞLARA LİCE DOMATESİ İKRAM ETTİ.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı programı çerçevesinde Lice’de ziyaretlerrde bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yol kenarındaki tezgahlarda üreticiler tarafından satılan domatesleri satın alarak vatandaşlara ikram etti.TARLADAN SOFRAYA UZANAN EŞSİZ..

BAŞKAN BEYOĞLU, MEMLEKETİ LİCE’DE VATANDAŞLARA LİCE DOMATESİ İKRAM ETTİ.
Yayınlanma: Güncelleme:

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı programı çerçevesinde Lice’de ziyaretlerrde bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yol kenarındaki tezgahlarda üreticiler tarafından satılan domatesleri satın alarak vatandaşlara ikram etti.
TARLADAN SOFRAYA UZANAN EŞSİZ TAT
Organik olmasının yanı sıra Lice coğrafyasına ve doğa koşullarına özgü olmasıyla bilinen, doyumsuz lezzeti ve tadıyla nam salarak marka haline gelen Lice Domatesi, revaçta olmaya devam ediyor.
Domates üreticileri, büyük emek ve özen göstererek ürettikleri ürünleri Diyarbakır-Lice- Bingöl kara yolunda açtıkları açık tezgahlarda yolu kullanan vatandaşlara doğrudan ulaştırıyor.
DOMATES ÜRETİCİLERİNE JEST YAPTI
AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, memleketi olan Diyarbakır’ın Lice ilçesinde ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.
Beyoğlu, ilçeye gelişi sırasında aracını durdurarak yol kenarında toplu olarak satın aldığı domatesleri vatandaşlara ikram etti.
Beyoğlu, bu davranışı ile domates üretici ve satıcılarını sevindirdi.

BÜYÜDÜĞÜ KÖYE VEFA ZİYARETİ
AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nın vatandaş buluşmaları kapsamında Lice’ye gelen
Başkan Beyoğlu, AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir ile beraber Lice’ye bağlı Kayacık (Hezan) Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Bu köyde dünyaya geldiğini ve büyüğünü anlatan Beyoğlu, kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla hasret giderip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti.
Geçtiğimiz günlerde Bağlar’da bir parka ismini verdiği ilk Zazaca mevlidin yazarı Şeyh Ahmed-i Hasi’nin de bu köyde dünyaya geldiğini ve anne tarafından akrabası olduğunu hatırlatan Beyoğlu, bir çok ilim insanı yetiştiren bu topraklara ait olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.


“CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN LİDERLİĞİNDE MİLLETİMİZ İÇİN VARIZ”
Beyoğlu, vatandaşların ilettiği talepleri en kısa zamanda karşılayacaklarını kaydetti. Belediyenin ilgili birimlerine telefonla talimat veren Beyoğlu,”Belediyemizin sorumluluk alanına girmeyen talepleri için de devletimizin ilgili diğer kurumlarıyla bizzat görüşeceğim. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki devletimiz güçlüdür, her zaman, her yerde ve her koşulda aziz milletimizin emrindedir.” şeklinde konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.