VALİ KARALOĞLU, SANATIN ÇOCUKLARIYLA EĞLENDİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesindeki kentin en işlek ve sembol sokaklarından biri olan ve yoğunluğuyla İstanbul Taksim Caddesini andıran Sanat Sokağında vatandaşların ailece gezebilmesi ve kültürel etkinliklerin merkezi olarak kullanılması..

VALİ KARALOĞLU, SANATIN ÇOCUKLARIYLA EĞLENDİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesindeki kentin en işlek ve sembol sokaklarından biri olan ve yoğunluğuyla İstanbul Taksim Caddesini andıran Sanat Sokağında vatandaşların ailece gezebilmesi ve kültürel etkinliklerin merkezi olarak kullanılması için yeniden düzenledi. Çocukların oyun alanını da unutmayan Vali Karaloğlu, sokak üzerinde tasarlanarak hayata geçen çocuk oyun alanlarında sanatın çocuklarıyla buluştu. Salıncaktaki çocukları sallayarak aileleriyle sohbet eden Vali Karaloğlu, yeniden tasarlanan sokak için vatandaşlardan teşekkür ve övgü aldı. Ortaya çıkan görüntülerde ise Sanat Sokağında çocuk seslerinin yükselmesi vatandaşları sevindirdi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.