BEYOĞLU: “MİLLETİMİZİN DERDİNİ KENDİ DERDİMİZ”

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Fatih Caddesi’ni baştan aşağı gezerek yolda selamlaştığı vatandaşlarla sohbet eden Başkan Beyoğlu, hem sorun ve taleplerini dinledi hem de hayır dualarını aldı. Bazı vatandaşları evlerinde ziyaret eden..

BEYOĞLU: “MİLLETİMİZİN DERDİNİ KENDİ DERDİMİZ”
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Fatih Caddesi’ni baştan aşağı gezerek yolda selamlaştığı vatandaşlarla sohbet eden Başkan Beyoğlu, hem sorun ve taleplerini dinledi hem de hayır dualarını aldı. Bazı vatandaşları evlerinde ziyaret eden Beyoğlu, özellikle yaşlı, hasta ve çocuklarla yakından ilgilenmesiyle ilgi odağı oldu. Başkan Beyoğlu, Bağlar halkının her türlü sorununu önemseyip çözüm üretmeye gayret ettiklerini söyledi. Beyoğlu, “Milletimle buluşmadığım gün kendimde bir eksiklik hissediyorum. Siz milletin derdini kendi derdiniz kabul edip milletin kapısına giderseniz millet de siz hem kapısını hem gönlünü açar. Bizim yaptığımız budur” diye konuştu.

YOĞUN GEÇEN HAFTANIN ARDINDAN HAFTA SONUNU ESNAF VE VATANDAŞ BULUŞMALARINA AYIRAN DİYARBAKIR’IN BAĞLAR İLÇE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN BEYOĞLU, İLÇENİN ÖNDE GELEN MAHALLELERİNDEN FATİH MAHALLESİ’NDE ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ. BAŞKAN BEYOĞLU “MİLLETİMİZİN DERDİNİ KENDİ DERDİMİZ OLARAK BİLİYORUZ” DEDİ.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.