KAYMAKAM BEŞİKÇİ’DEN ZABITAYA KUTLAMA

Zabıta ekiplerinin sağlığımız, asayişimiz ve huzurumuz için aralıksız olarak denetimlerini sürdürdüklerini belirten Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, “Düzenin sağlanmasına katkı sağlayan zabıta ekiplerimizi 1-7 Eylül Zabıta Haftasını kutlamaktayız…

KAYMAKAM BEŞİKÇİ’DEN ZABITAYA KUTLAMA
Yayınlanma: Güncelleme:

Zabıta ekiplerinin sağlığımız, asayişimiz ve huzurumuz için aralıksız olarak denetimlerini sürdürdüklerini belirten Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, “Düzenin sağlanmasına katkı sağlayan zabıta ekiplerimizi 1-7 Eylül Zabıta Haftasını kutlamaktayız. Zabıta ekiplerimiz aracılığıyla, vatandaşlarımızın memnuniyeti için zabıta hizmetlerini adaletli verimli ve etkili sunmayı amaçlamaktayız. Bu amaçla günün 24 saati yılın 365 günü tüm gücümüzle çalışmak temel ilkemiz haline gelmiştir. Tekrardan zabıta ekiplerimize yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

1-7 EYLÜL ZABITA HAFTASI NEDENİYLE DİYARBAKIR YENİŞEHİR KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANI MURAT BEŞİKCİ, ZABITA EKİPLERİNİ ZİYARET EDEREK İLÇEYE BAĞLI MAHALLELERİ ZİYARET ETTİ.

Davut’a bisiklet sözü
Yenişehir ilçesinde esnaf ve vatandaşlar ile de bir araya gelen Başkan Beşikci, Covid-19 süreciyle bir çok zorluğun yaşandığını, alınan önlemler ile sosyal ve ticari hayatta canlanma olduğunu söyledi. Bu arada 7 yaşında olan Davut’unda bisiklet isteğini dinleyerek, ona bisiklet alma sözü verdi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.