ÇELİKEVLER MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

DİSKİ Genel Müdürlüğü, Yenişehir ilçesine bağlı Çelikevler Mahallesi’nde çalışmalarına devam ediyor. Mahallede uzun yıllardır çözülemeyen altyapı ve içme suyu sorununu çözmek amacıyla harekete geçen DİSKİ ekipleri, şu ana kadar 661..

ÇELİKEVLER MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

DİSKİ Genel Müdürlüğü, Yenişehir ilçesine bağlı Çelikevler Mahallesi’nde çalışmalarına devam ediyor. Mahallede uzun yıllardır çözülemeyen altyapı ve içme suyu sorununu çözmek amacıyla harekete geçen DİSKİ ekipleri, şu ana kadar 661 metre kanalizasyon şebekesi hattını tamamladı. 4 milyon 664 bin lira bedel ile ihalesi yapılan proje kapsamına muhtelif çaplarda 5 bin 433 metre kanalizasyon şebekesi, 5 bin 892 metre atık su terfi hattı, 4 bin 933 metre içmesuyu şebekesi hattı imalatı yapılacak.
Öte yandan DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, çalışmaları yerinde inceleyerek personelden bilgi aldı. Tutşi, mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda projeyi geliştirdiklerini ve yıl sonunda çalışmaları tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.