DİSKİ, BİSMİL’DE MUHTARLARI DİNLEDİ

DİSKİ, ilçelerde vatandaşların ihtiyaçlarına en iyi şekilde karşılayabilmek için mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Talep ve öneriler çalışmalara yön veriyor Mahalle muhtarlarından alınan talep ve öneriler DİSKİ’nin, ilçelerde..

DİSKİ, BİSMİL’DE MUHTARLARI DİNLEDİ
Yayınlanma: Güncelleme:

DİSKİ, ilçelerde vatandaşların ihtiyaçlarına en iyi şekilde karşılayabilmek için mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

Talep ve öneriler çalışmalara yön veriyor

Mahalle muhtarlarından alınan talep ve öneriler DİSKİ’nin, ilçelerde yürüttüğü ve yürüteceği çalışmalara yön veriyor.

Sorunlarında masaya yatırıldığı buluşmada Bismil’de görev yapan muhtarlar, bağlı oldukları mahallelerin talep ve önerilerini dile getirdi.

İlçeye bağlı mahallelerdeki çalışmaları katılımcılara aktaran DİSKİ Genel Müdürü FıratTutşi, planlanan projelerle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Altyapı ve içme suyu için büyük bir özveri ile çalışmalarını yürüttüklerini ifade edenTutşi, her yerin ihtiyacına uygun hizmetleri yapmak için gayret gösterdiklerini belirtti.

“Birileri bahçe sularken birileri elini yüzünü yıkayacak su bulamıyor”

DİSKİ Genel Müdürlüğü’ne, ait hatlardan kaçak su çekilmesi halinde yasal işlem yapacaklarının altını çizen Tutşi, şöyle konuştu:

“Suya hak ve hukuk meselesi olarak bakıyoruz. Yoksa kurum olarak bir kazanç beklemiyoruz. Elde edilen tahsilat tutarlarıyla da şehrimizde kaliteli hizmet yapmak için uğraşıyoruz.”

İçme suyunun korunmasına dikkat çeken Tutşi, konuşmalarını şu ifadeler tamamladı:

“Kaçak bir şekilde içme suyunu bahçe ve bostan sulamada kullanırken birileri elinin yüzünü yıkayacak su bulamıyor.”

Toplantıya Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Hamza Türkmen, DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, ilçedeki kamu ve kurum müdürleri ile merkez ve kırsal mahalle muhtarları katıldı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.