BEYOĞLU VE AYDIN BAĞLAR’DAKİ MAHALLE TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU.

AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir ve AK Parti İl Teşkilat Başkanı Serap Akbaş’ın da katıldığı buluşmada konuşan AK Parti İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, Bağlar’ın uzun yıllar..

BEYOĞLU VE AYDIN BAĞLAR’DAKİ MAHALLE TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU.
Yayınlanma: Güncelleme:

AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir ve AK Parti İl Teşkilat Başkanı Serap Akbaş’ın da katıldığı buluşmada konuşan AK Parti İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, Bağlar’ın uzun yıllar hasret kaldığı değişim ve hizmetlere Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile kavuştuğunu, bu durumun sahada çok net fark edildiğini söyledi.
Aydın,”Bizler kimsenin siyasi düşüncesine, mezhebine, meşrebine bakmadan, hemşehrilerimiz arasında bir ayrım gözetmeden, Diyarbakır’ımızdaki her bir kardeşimizin en iyi şartlarda ve en güzel şekilde, huzurla ve güven içerisinde olmasının peşindeyiz. Bizim siyasi duruşumuzda toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir yaklaşımımız var. Bu anlamda Bağlar’a çok ayrı bir önem veriyoruz. Bağlar Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu, çok güzel hizmetlere imza atti. İlçenin çehresini değiştirecek projeleri hayata geçirmeye devam ederek inşallah iki buçuk yıl sonra çok daha farklı ve modern bir Bağlar ortaya çıkarmış olacak ” dedi.

Beyoğlu:”Birlikte Çözüm Üreteceğiz “

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, mahalle temsilcilerinin çalışmalarını çok önemsediklerini belirterek bundan sonra düzenli olarak bir araya gelip halkın sorun ve taleplerine birlikte çözüm getireceklerini kaydetti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü hafifletmeleri gerektiğini anlatan Beyoğlu,”2023 yılında ülkemiz için tarihi bir sınav olacak. Biz ilk günden beri sahadayız, ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz. Bundan sonra daha çok çalışmak zorundayız. Mahalle temsilcilerimizle düzenli olarak bir araya geleceğiz. Bizim göremediklerimizi sizler fark etmiş olabilirsiniz.
Beraber istişare daha güzel yol alacağız inşallah “diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.