HACI BEKTAŞ-I VELİ ANILDI

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, UNESCO tarafından anma ve kutlama programları arasına alınan Hacı Bektaş-ı Veli’nin, vefatının 750. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenledi.Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, her yıl 16-22 Ağustos..

HACI BEKTAŞ-I VELİ ANILDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, UNESCO tarafından anma ve kutlama programları arasına alınan Hacı Bektaş-ı Veli’nin, vefatının 750. yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenledi.
Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, her yıl 16-22 Ağustos tarihleri arasında bir hafta süren Hacı Bektaş-ı Veli anma programına çok sayıda öğrenci katıldı. Anma programında eğitmenler, öğrencileri Hacı Bektaş-ı Veli’nin hayatı ve edebi kişiliği hakkında bilgilendirdi. Öğrenciler, konu hakkında merak ettikleri soruları eğitmenlere yöneltti. Hacı Bektaş-ı Veli’nin, kıymetli ve anlamlı sözlerinin de hatırlandığı anma etkinliği öğrencilerin, sema gösterisi, ilahiler okuması ve erenler için okunan dualarla sona erdi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.