SAKARYA CADDESİNE BAĞLANTIYI SAĞLAYAN SOKAKLAR RESTORE EDİLİYOR

Hem gündüz hem gece çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonunda sokakların estetik görünüm açısından modernize edilmesi amaçlanıyor. Diyarbakır’da Büyükşehir Belediyesi ve Bağlar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen restorasyonla genişletilerek alt ve..

SAKARYA CADDESİNE BAĞLANTIYI SAĞLAYAN SOKAKLAR RESTORE EDİLİYOR
Yayınlanma: Güncelleme:

Hem gündüz hem gece çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonunda sokakların estetik görünüm açısından modernize edilmesi amaçlanıyor. Diyarbakır’da Büyükşehir Belediyesi ve Bağlar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen restorasyonla genişletilerek alt ve üst yapısı yenilenen günlük ticaretin merkezi Sakarya Caddesinin bu kez bağlantı yolları gözden geçiriliyor.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla başlatılan yenileme çalışmalarında belediye ekipleri yoğun bir program uygulayarak 5 Nisan Mahallesi ile Sakarya Caddesini bağlayan sokakların altyapısını baştan aşağı yeniliyor. İlçe tarihinde ilk kez gerçekleştirilen çalışmalarla ara sokak, cadde ve kaldırımların vatandaşların geçişi için elverişli hale getirilmesi amaçlanıyor.

BAĞLAR BELEDİYESİ, YENİDEN RESTORE EDİLEREK MODERN BİR ALIŞ VERİŞ BÖLGESİ HALİNE GETİRİLEN DİYARBAKIR’IN GÜNLÜK TİCARETTEKİ KALBİ SAKARYA CADDESİ’NE BAĞLANTIYI SAĞLAYAN SOKAK VE KALDIRIMLARI YENİLEMEK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI.

Vatandaşın görüşünü alarak çalışma başlattı
Daha önce bu bölgeyi ziyaret ederek yapılacak çalışmalar hakkında esnaflardan ve vatandaşlardan görüş alan Başkan Beyoğlu’nun kısa sürede tamamlanmasını istediği çalışmaların hafta sonuna kadar bitirilerek yenilenen sokak ve kaldırımların hizmete hazır hale getirileceği kaydedildi.
Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ayrıca 5 Nisan Mahallesinin uzun yıllardır hizmet alamayan ve vatandaşların şikayetine konu olan bölgelerinde de alt yapı ve üst yapı yenileme çalışmaları yürütüyor.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.