BEYOĞLU ENGELLİLER GÜNÜ’NDE ENGELLİ VATANDAŞLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

  Bağlar Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli vatandaşları unutmadı. Engelli vatandaşları Bağcılar Mahallesi’nde bulunan Bağlar Belediyesi Şehit Polis Atakan Arslan Hizmet Binası’nda ağırlayan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,..

BEYOĞLU ENGELLİLER GÜNÜ’NDE ENGELLİ VATANDAŞLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
Yayınlanma: Güncelleme:

 

Bağlar Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli vatandaşları unutmadı.

Engelli vatandaşları Bağcılar Mahallesi’nde bulunan Bağlar Belediyesi Şehit Polis Atakan Arslan Hizmet Binası’nda ağırlayan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ihtiyaç sahibi 25 engelli vatandaşa son model teknoloji ürünü tekerlekli sandalyeleri takdim etti.

Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte engelli vatandaşlara moral vererek bu özel günlerini tebrik eden Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, tekerlekli sandalyelerin alınmasına katkı sağlayan iş insanı Mahmut Kankılıça’a teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Pasta İkram Etti, Özel İlgi Gösterdi

Günün anısına hazırlanan pastayı eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte engelli vatandaşlara ikram eden Başkan Beyoğlu, “Engelli vatandaşlarımız bize yüce rabbimizin emanetidir. Biz kendilerine hasbi duygularla yaklaşıyoruz. Günlük yaşamda rahat etmeleri için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Bu özel günde de belediyemizde misafir ettik, hediyelerini takdim ettik ve cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selam ve dua ilettik. Kendileri için yapacak daha çok hizmetimiz var.” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.