‘Diyarbakır’ın güzelliklerini Türkiye’ye anlatın’

  Seçilmiş Kadınlar Derneği (SEKADER) Başkanı Cavide Karakülah,”Burada şahit olduğumuz değişimi ve insanların civanmertliğini en güzel şekilde ifade edeceğiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın ” dedi. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen ,..

‘Diyarbakır’ın güzelliklerini Türkiye’ye anlatın’
Yayınlanma: Güncelleme:

 

Seçilmiş Kadınlar Derneği (SEKADER) Başkanı Cavide Karakülah,”Burada şahit olduğumuz değişimi ve insanların civanmertliğini en güzel şekilde ifade edeceğiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın ” dedi.

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen , belediye meclis üyesi, muhtar ve kooperatif başkanlarından oluşan 110 seçilmiş kadın, Gaziantep ve Şanlıurfa’nın ardında Diyarbakır’da buluşmalar gerçekleştirdi.

Aynı zamanda Seçilmiş Kadınlar Derneği (SEKADER) Bölge Temsilcisi olan Bağlar Belediyesi Meclis Üyesi Güzel Kızoğlu’nun organizasyonuyla Diyarbakır’a gelen kadınlar, kent içinde gerçekleştirdikleri etkinliklerden sonra Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun ev sahipliğinde buluştu.

Sadık Künefe’de düzenlenen organizasyona Vali Yardımcısı Ömer Coşkun, AK Parti MKYK Üyesi Suna Kepolu Ataman, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu ve HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbetinde bulunan anneler de katıldı.

Beyoğlu’nun Konuk Kadınlardan Ricası 

Konuk kadınları eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte karşılayarak tek tek ilgilenen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, farklı alanlarda başarılı olan kadınları kadim Diyarbakır’da ağırlamaktan heyecan duyduklarını ifade ederek, ülkenin her bölgesinden gelen kadınlardan en büyük istediğinin burada gördükleri güzel tabloyu kendi memleketlerinde anlatmaları olduğunu ifade etti.

Beyoğlu,”tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet diyoruz. Doğusu ve batısıyla, güneyi ve kuzeyiyle 780 bin kilometrede bir ve beraberiz. Ülkemizin seçilmiş kadınlarını şehrimizde ağırlamaktan onur duyduk. Tek ricamız şehrimizdeki değişimi ve insanlarımızın mertliğini kendi memleketlerinizde en güzel şekilde ifade etmenizdir ” dedi.

“Olağanüstü Güzelliklerle Karşılaştık “

Bölgede memnuniyet verici bir tablo ile karşılaştıklarını ve bundan mutluluk duyduklarını anlatan Şeçilmiş Kadınlar Derneği (SEKADER) Genel Başkan Cavide Karakülah, ülkedeki kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştirmek için gayret gösterdiklerini ifade etti. Karakülah,”Olağanüstü güzelliklere şahit olduk. Bundan sonra bu güzel bölgemizin en büyük gönüldaşları biz olacağız inşallah ” ifadelerini5 kullandı.

Gecenin sonunda Türkiye’nin seçilmiş kadınları, anlamlı buldukları organizasyon için Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve eşi Dürdane Beyoğlu ile Bağlar Belediye Meclis Üyesi Güzel Kızoğlu’na teşekkür etti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.