Yanlış canınıza mal olabilir

Kış ayı ile birlikte havalar soğumaya başlayınca vatandaşlar ısınmak için kombi peteklerini çalıştırmaya başladı. Bakım ve onarımı yetkili servislerde yapılmayan kullanıcılar hem cebinden hem de canından olabilir. Yanlış montajlanmış kombi..

Yanlış canınıza mal olabilir
Yayınlanma: Güncelleme:

Kış ayı ile birlikte havalar soğumaya başlayınca vatandaşlar ısınmak için kombi peteklerini çalıştırmaya başladı. Bakım ve onarımı yetkili servislerde yapılmayan kullanıcılar hem cebinden hem de canından olabilir. Yanlış montajlanmış kombi ve kapatılan havalandırma menfezi atık gaz ve kaçak gazın içeri sızmasıyla hayata mal oluyor. Kombi uzmanı yaptığı açıklamada, yetkili servis elemanları olmayan şahıslar tarafından yapılan yanlışların büyük risk taşıdığını vurgulayarak, kombi ve petek bakımları için de vatandaşları uyardı.

“İkinci el veya cihazlara uymayan parçaları uydurmaya çalışıyorlar

 

 

Uzman yetkili, “Yetkili servisler haricinde vatandaşlarımız kimseyle çalışmamalı, cep telefonuyla arayarak kullanıcıları mağdur etmekteler. ‘Garanti uzatıyoruz’ diyerek garanti uzatmadan vatandaşlardan yüksek para alarak mağdur ediyorlar. Teknik bilgileri olmadan cihazlara müdahale ediyorlar, cihaz markası ne olursa olsun yetkili servis ile çalışmalarını öneriyoruz. Dışardan parça buluyoruz diyerek uymayan parçaları kombilere takmaya çalışıyorlar” dedi.

“Yanlış baca takımı ve menfez kapatılması ölüm getiriyor”

Servis olamayan kişilerin kombi montajı gerçekleştirdiklerinde bacaların yönünü hesaplamadan monte edip ya da tam monte etmeden bıraktıkları için son kullanıcıların atık gazdan zehirlenmelerine neden olduğunu aktaran

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.