Bağlar’da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Konusunda bilgilendirme

Bağlar Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren aile ve eğitim merkezlerinde düzenlenen seminerlerde belediyenin kurslarında görev yapan uzman psikologlar kadına şiddetin boyutları, nedenleri ve mücadele yöntemleri hakkında..

Bağlar’da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Konusunda bilgilendirme
Yayınlanma: Güncelleme:

Bağlar Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren aile ve eğitim merkezlerinde düzenlenen seminerlerde belediyenin kurslarında görev yapan uzman psikologlar kadına şiddetin boyutları, nedenleri ve mücadele yöntemleri hakkında bilgiler aktardı.
Belediyenin Kur’anı Kerim kurslarında çalışan eğitmenler de islamın kadına verdiği önemi ayet ve hadislerden örnekler vererek bilgilendirme yaptı.
Seminerlere belediyenin teknik, beceri, mesleki ve eğitim kurslarına katılan kursiyerlerin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

“Kadına Şiddet İnsanlık Suçudur “

25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında Bağlar Belediyesi eğitmenleri tarafından ilçedeki esnaflara broşürler dağıtılarak kadına yönelik şiddet ve mücadele yöntemlerine dikkat çekildi.
Kadına şiddetin insanlık suçu olduğunu belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Yüce dinimiz de kadim medeniyetimiz de kadına en güzel değeri vermektedir. Ülkemiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleştirdiği yasal düzenlemeler, kadının iş ve sosyal hayata katılımı konusundaki pozitif ayrımcılıkla takdir edilecek bir duruma gelmiştir. ” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.