YENİŞEHİRLİ GENÇLERİN YENİ MEKANI

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, ilçede bulunan Aliye İzzet Begoviç Gençlik Merkezini ziyaret ederek, Yenişehirli gençlerle bir araya geldi. Sosyal alanların yer aldığı gençlik merkezinde Başkan..

YENİŞEHİRLİ GENÇLERİN YENİ MEKANI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, ilçede bulunan Aliye İzzet Begoviç Gençlik Merkezini ziyaret ederek, Yenişehirli gençlerle bir araya geldi. Sosyal alanların yer aldığı gençlik merkezinde Başkan Beşikci gençlerle hem çay içti hem de masa tenisi ve playstation oynadı. Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, ilçede yaptırılan 4 katlı Aliye İzzet Begoviç Gençlik Merkezini ziyaret ederek, merkezde bulunan gençlerle bir araya geldi.

Tüm gençler faydalanabilir
Modern çalışma ortamıyla gençlere çağdaş bir etkinlik ortamı sunduklarını belirten Başkan Beşikci, gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmak, sosyalleşmelerini sağlamaya yönelik her türlü aktivite yapmaları için oluşturduğumuz gençlik merkezinde ilçedeki tüm gençler faydalanabilmek olduğunu aktardı. Oluşturulan 110 kişilik kütüphanede öğrencilerin sınavlara hazırlandığını anlatan Beşikci, “Gençlik merkezimiz kütüphanesinde 600 farklı kaynak kitabımız bulunmaktadır. Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmak, sosyalleşmelerini sağlamaya yönelik her türlü aktivite yapmaları için playstation, masa tenisi, kitap okuma köşesi ve bölgemizin ilk dijital kütüphanesini bulunmaktadır. Gençlerimiz bu merkezlerimizde elektronik kitap okuyucuları ile daha önceden yüklenmiş soru bankalarındaki testleri elektronik çözecek, kitaplarını okumaktadırlar. Ayrıca gençlik merkezimizde gençlerimizin bir arada oturup muhabbet edecekleri alanlarımızda ücretsiz çay, kahve, pasta ve kurabiye gibi ikramlarımızda yapılmaktadır” şeklinde konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.