O yollara asfaltla çözüm

Alt ve üst yapısı yenilendikten sonra ayrıca asfalt döşenen yol, ulaşım için elverişli hale getirildi. Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçmiş yıllarda özellikle kar yağışının etkili olduğu kış döneminde..

O yollara asfaltla çözüm
Yayınlanma: Güncelleme:

Alt ve üst yapısı yenilendikten sonra ayrıca asfalt döşenen yol, ulaşım için elverişli hale getirildi.

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçmiş yıllarda özellikle kar yağışının etkili olduğu kış döneminde kayganlaşarak kazalara davetiye çıkaran kırsal yerleşim yerindeki bağlantı yolunu ulaşıma elverişli hale getirdi.

 

 Özdemir ve Tavşantepe mahalleleri arasındaki bağlantıyı sağlamasının yanı sıra Diyarbakır merkezine olan geçişi de oluşturan 3 kilometrelik yol önce yenilendi, ardından da asfalt serimi yapılarak sürücülerin şikayetine konu olan kaygan zemin ortadan kaldırıldı.

Òzdemir Mahallesi’ne bağlı Gönendi ve Gümüşler mezraları arasındaki bağlantıyı da sağlayan yolun 

 Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun talimatıyla kısa zamanda tamamlanarak geçmiş yıllardaki sıkıntıların aşılması 

 mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

Batıçanakçı Mahallesi’nde Yeni Yollar Tamamlandı 

 

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca kırsal Batıçanakçı Mahallesi’ne bağlı mezralarda yeni yapıların inşa edildiği bölgelerde yeni yol çalışmaları yaparak kış dönemi için ulaşım koşullarını kolaylaştırdı.

Belediye olarak yaz ve kış demeden yılın 365 günü süresince vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen hizmetleri kazandırmak için yoğun bir enerji ve emek sarf ettiklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”İlçe merkezinde ve kırsalda vatandaşlarımızın beklentilerine cevap vermek için ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. ” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.