SUR ZABITASINDAN KAMERALI OTEL DENETİMİ

Korona virüs tedbirleri kapsamında Diyarbakır’ın bir çok bölgesinde yeni normalleşme ile birlikte denetimler sıkılaştırıldı. Sur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekil Abdullah Çiftçi’nin talimatları doğrultusunda zabıta müdürlüğü ekipleri yakalarına yerleştirdikleri..

SUR ZABITASINDAN KAMERALI OTEL DENETİMİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Korona virüs tedbirleri kapsamında Diyarbakır’ın bir çok bölgesinde yeni normalleşme ile birlikte denetimler sıkılaştırıldı. Sur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekil Abdullah Çiftçi’nin talimatları doğrultusunda zabıta müdürlüğü ekipleri yakalarına yerleştirdikleri kameralarla denetime çıktı. Hem ses hem de görüntü kaydı yapan kameralarla yapılan denetimler yüksek çözünürlükle kayıt altına alınırken, zabıta ekipleri denetim yaptıkları otellerde özellikle konaklayan müşterilerin hes kodlarının kayıt altına alınması uyarısında bulundu.

“Denetimlerimizi yaka kameralarıyla gerçekleştirmekteyiz”
Yapılan denetimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Sur İlçe Belediyesi Zabıta Müdürü Muhammed Mizgin Güneş, denetimleri yaka kameraları aracılığıyla şeffaflık olması adına kayıt altına aldıklarını belirterek, “İlçe genelinde denetimlerin pandemi süreci boyunca aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. Yeni normalleşme ile birlikte Sur İlçemizde insanların yoğunlukla kullandıkları noktalarda denetimlerimizi artırdık. Bununla birlikte yeni normalleşme ile beraber ilçemizde yerli ve yabancı turist akımı gerçekleşmektedir. Sur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekil Abdullah Çiftçi’nin talimatları doğrultusunda halkın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde denetimlerimizi artırdık. Bu denetimlerimizi yaka kameralarıyla gerçekleştirmekteyiz. Yaka kameraları şeffaf bir denetim yapılması amacıyla kullanılmaktadır. Halkımızdan tek isteğimiz bir an önce aşılarını olmaları ve korona virüs belasından kurtulmalarıdır ”diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.