Başkan Beyoğlu Kıbrıs Gazilerini davet etti

Aralarında 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan gazilerin de bulunduğu Türkiye Muharip Gaziler Derneği Diyarbakır Şubesi’ni ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, gazileri açılışa davet etti.Diyarbakır’ın gelişen yüzü olarak kabul..

Başkan Beyoğlu Kıbrıs Gazilerini davet etti
Yayınlanma: Güncelleme:

Aralarında 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan gazilerin de bulunduğu Türkiye Muharip Gaziler Derneği Diyarbakır Şubesi’ni ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, gazileri açılışa davet etti.Diyarbakır’ın gelişen yüzü olarak kabul edilen Bağlar’a bağlı Bağcılar Mahallesi’nde 35 bin metrekarelik alanda inşa edilen ve Diyarbakır ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasındaki kardeşlik bağlarını güçlendirmeyi amaçlayan park projesi resmi açılışı bekliyor.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın ismi verilen ve içinde 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan şehit ve gazilerin anısına Barış Anıtı da inşa edilen projenin açılışı öncesinde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Diyarbakır Şubesi’ni ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, dernek başkanı Siraç Ezer ile aralarında Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan gazilerin de bulunduğu gazileri davet etti.

“Diyarbakır’dan Dünyaya Mesaj Vereceğiz “

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Türkiye’den önemli isimlerin katılması beklenen çok amaçlı parkın bir kardeşlik projesi olduğunu belirten Başkan Hüseyin Beyoğlu,”İnsanlarımız burada huzur bulacak. Aynı zamanda tüm dünyaya mesaj vereceğiz. 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan çok sayıda Diyarbakırlı şehit ve gazimiz var. Hayatta olanları bu anlamlı günde orada görmek istedik. Bu yüzden kahraman gazilerimizi bizzat ziyaret edip davet ettik. Aynı zamanda o anlamlı günde tüm halkımızı da davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

İki Mahallede Hasta Ve Yaşlıları Ziyaret Etti
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Cuma namazından sonra Mevlana Halit ve 5 Nisan mahallelerinde ikamet eden hasta ve yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret etti.
Yatalak durumda olan vatandaşlara moral veren Başkan Beyoğlu,”Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğu bir devlet idaresinde yalnız ve sahipsiz değilsiniz. Bizler buradayız, emrinize amaçsız” ifadelerine yer verdi.
Aralarında kimsesizlerin de bulunduğu vatandaşlar, ziyaret ve destek nedeniyle Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.