Çiftçi özel otomobiline aldığı kişilerle Kürtçe sohbet etti

Vali Yardımcısı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, izinli olduğu gün özel aracıyla kırsal mahallelerin denetimine çıktı. Çiftçi, pazar günü yaptığı denetimler sırasında, yolda gördüğü kişiyi de otomobiline aldı. Bir..

Çiftçi özel otomobiline aldığı kişilerle Kürtçe sohbet etti
Yayınlanma: Güncelleme:

Vali Yardımcısı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, izinli olduğu gün özel aracıyla kırsal mahallelerin denetimine çıktı. Çiftçi, pazar günü yaptığı denetimler sırasında, yolda gördüğü kişiyi de otomobiline aldı. Bir süre ilerledikten sonra Sur ve Yenişehir ilçesinin köy yollarını inceleyen Çiftçi, şehir merkezine dönerken, yoldaki yaşlı kişi de elini kaldırdı. Yaşlı vatandaş, otomobile bindikten sonra bu kez ön tarafta oturan kişi, yaşlı vatandaşa Kürtçe, ‘bu kim biliyor musun?’ dedi. Yaşlı kişi, ‘hayır’ deyince de ‘Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi’ olduğunu söyledi. Çiftçi’nin de sohbete katıldığı yolculuk, cep telefonu kamerasına yansıdı. (DHA)

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.