Kayapınar Gençlik Merkezi’nde ‘Sezai Karakoç’ etkinliği

Kayapınar Gençlik Merkezi’nin düzenlediği etkinlikler kapsamında, Gençlik Merkezi binasında gençlik çalışanları tarafından Sezai Karakoç’un şiirleri ve yazılarının bulunduğu resimler sergilendi, şiirler seslendirildi. Yüzlerce gencin ve öğrencinin katıldığı etkinlikte Sezai Karakoç’a..

Kayapınar Gençlik Merkezi’nde ‘Sezai Karakoç’ etkinliği
Yayınlanma: Güncelleme:

Kayapınar Gençlik Merkezi’nin düzenlediği etkinlikler kapsamında, Gençlik Merkezi binasında gençlik çalışanları tarafından Sezai Karakoç’un şiirleri ve yazılarının bulunduğu resimler sergilendi, şiirler seslendirildi.


Yüzlerce gencin ve öğrencinin katıldığı etkinlikte Sezai Karakoç’a ait bir şiiri seslendiren Diyarbakır Kayapınar Gençlik Merkezi Müdürü İnamullah Önal, “Diyarbakır kadim ve Türkiye’nin en nadide şehirlerinden biri. Güneydoğunun kültür başkenti olarak görüyorum. 2022 yılının Sezai Karakoç yılı ilan edilmesi hasebiyle bizde Kayapınar Gençlik Merkezi olarak Sezai Karakoç temalı şiirlerinin sözlerinin yazılı olduğu kaligrafi ve resim sergisi düzenledik. Gönüllü gençlerimiz ve bende Gençlik Merkezi müdürü olarak Sezai Karakoç’un şiirlerinden birini seslendirdim. Hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.