TRT KURDİ’YE “AMATÖR SPORA DESTEK ÖDÜLÜ”

  Futbol alt ligleri ve amatör spor branşlarına yönelik yayınlarıyla beğeni toplayan TRT Kurdi, ödüller almaya devam ediyor. Diyarbakır’a ‘Amatör Spor Haftası’ kapsamında düzenlenen ödül töreninde 12 branşta başarı sağlayan..

TRT KURDİ’YE “AMATÖR SPORA DESTEK ÖDÜLÜ”
Yayınlanma: Güncelleme:

 

Futbol alt ligleri ve amatör spor branşlarına yönelik yayınlarıyla beğeni toplayan TRT Kurdi, ödüller almaya devam ediyor.

Diyarbakır’a ‘Amatör Spor Haftası’ kapsamında düzenlenen ödül töreninde 12 branşta başarı sağlayan kulüp, antrenör ve sporculara ödüller verilirken, spora destek veren kurum, kuruluş ve kişiler de plaket takdim edilerek onura edildi.

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, TRT Kurdi’ye spora ve amatör branşlara yaptığı katkılar nedeniyle plaket takdim etti. Plaketi, TRT Kurdi Kanal Koordinatörü Kemal Gümüş adına ‘Dema Futbolé’ sunucusu Mehmet Yılmaz Bay aldı. Bay, TRT Kurdi’nin ülkede ve bölgede sporun gelişmesi adına önemli bir misyon üstlendiğine dikkat çekerek , Kemal Gümüş’ün koordinesinde yeni yayın döneminde bu yeniliklerin devam edeceğini söyledi.

Sporun Birleştirici Ruhuna Dikkat Çekildi 

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Dayan, spor adamları, başarılı sporcular ve teknik adamların katılımıyla Diyarbakır Öğretmen Evi’nde düzenlenen ödül töreninde 2021 yılı içerisinde Diyarbakır’ı yurt içinde ve yurt dışında başarıyla temsil eden isimler yer aldı. Ödüle layık görülen isimler salonda büyük alkış aldı.

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu ile ASKF Başkanı Remzi Dayan , yaptıkları konuşmalarda sporun birleştirici ruhuna dikkat çekerek,başarılı olan isimleri ve spora destek verenleri tebrik etti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.