D.Ü ve AB Middle Georgia State Üniversitesi ile bilimsel iş birliği

Ziyaret çerçevesinde Middle Georgia State Üniversitesi’nin üç farklı kampüsünde İngilizce bölümlerindeki akademisyenlerle iki üniversite arasındaki iş birliklerini stratejik ortaklığa dönüştürme ve yabancı dil eğitimi üzerine ortak etkinlikler düzenleme konuları görüşüldü…

D.Ü ve AB Middle Georgia State Üniversitesi ile bilimsel iş birliği
Yayınlanma: Güncelleme:

Ziyaret çerçevesinde Middle Georgia State Üniversitesi’nin üç farklı kampüsünde İngilizce bölümlerindeki akademisyenlerle iki üniversite arasındaki iş birliklerini stratejik ortaklığa dönüştürme ve yabancı dil eğitimi üzerine ortak etkinlikler düzenleme konuları görüşüldü. Ziyaret sırasında farklı kampüslerdeki çeşitli derslere misafir öğretim üyesi olarak katılan Doç. Dr. Osman Solmaz, Erasmus ICM projesi çerçevesindeilgili bölümdeki akademisyenlere ‘Kurgusal Evrenlerin İngilizce Öğretiminde Kullanımı, Dune Örneği’ isimli sunumunu gerçekleştirdi. Ziyaret sonunda İngilizce bölüm başkanı ve yardımcıları tarafından Dr. Solmaz’a teşekkür belgesi takdim edildi. Dicle Üniversitesi ile Middle Georgia State Üniversitesi arasındaki Erasmus ICM faaliyetleri karşılıklı ziyaretler ile önümüzdeki aylarda da devam edeceği belirtildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.