Çocuklar Anzele suyunda yüzmekten vazgeçmedi

Diyarbakır’da okulların açılmasıyla hafta sonunu fırsat bilen çocuklar tarihi Anzele suyuna girdi. Girilmesi yasak olan suda çocuklar, kentte yavaş yavaş etkisini gösteren soğuk havaya aldırış etmeden yüzdü. Hafta sonu tatili..

Çocuklar Anzele suyunda yüzmekten vazgeçmedi
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da okulların açılmasıyla hafta sonunu fırsat bilen çocuklar tarihi Anzele suyuna girdi. Girilmesi yasak olan suda çocuklar, kentte yavaş yavaş etkisini gösteren soğuk havaya aldırış etmeden yüzdü. Hafta sonu tatili olduğu için yüzmeye geldiğini söyleyen 7’nci sınıf öğrencisi Mehmet Çevik, Diyarbakır sıcaklıklarının ruhuna işlediğini söyledi. Çevik, “Okullar açıldı, yine de hafta sonu buraya gelip yüzüyoruz. Havalar son günlerde soğuk olsa bile Diyarbakır sıcaklıkları ruhumuza işlemiş. Bundan dolayı bunalıyoruz. Ekim ayının ortalarına kadar yüzmeye devam ederiz” dedi.

Baba Ramazan Çevik de, “Çocuğum ve yeğenimi buraya getirdim. Hava sıcaklıkları biraz düşse de çocuklar suya girelim dedi. Buraya alıştıkları için suya girmeyi seviyorlar. Aynı zamanda hafta sonu okulların tatil olmasından dolayı çocukları vakit geçirmek için buraya getirdim” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.