100 bisikletçi hareketli yaşamak için pedal çevirdi

  Dışişleri Bakanlığı ve Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu’nun desteği ve Türkiye Belediyeler Birliği’nin koordinasyonunda yürütülen 16-22 Eylül tarihlerinde ‘’Avrupa Hareketlilik Haftası” dolayısıyla Yenişehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘’hareketli yaşamak için pedal..

100 bisikletçi hareketli yaşamak için pedal çevirdi
Yayınlanma: Güncelleme:

 

Dışişleri Bakanlığı ve Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu’nun desteği ve Türkiye Belediyeler Birliği’nin koordinasyonunda yürütülen 16-22 Eylül tarihlerinde ‘’Avrupa Hareketlilik Haftası” dolayısıyla Yenişehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘’hareketli yaşamak için pedal çevir” etkinliği 100 bisikletli ile Fabrika Mahallesi’nde bulunan Yeşil Kuşak Yolu’nda başlayıp, Yolaltı Mahallesi’nde bulunan Koru Park’ta sona erdi.

 

 

Avrupa Hareketlilik Haftası’nın 2022 yılı teması olan “Şehrini Kucakla” ile Yenişehir’i sevgiyle kucakladıklarını belirten Yenişehir Kaymakamı ve Yenişehir Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, ‘’Yenişehir Belediyesi olarak ilçemizin daha yeşil ve daha temiz bir doğaya kavuşabilmesi için bizlerde bu önemli haftayı ‘hareketli yaşamak için pedal çevir’ etkinliği düzenleyerek kutladık. Amacımız yaya ve bisiklet ulaşımı konusunda vatandaşlarımızı bilinçlendirmek, araç trafiğini azaltarak iklim kriziyle mücadelede önemli bir adım atabilmek ve vatandaşlarımızın bireysel araçları yerine toplu taşımayla seyahat etmeleri hususunda teşvik etmektir” dedi.

 

 

 

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.