Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yeni yetenekleri keşfediyor

  Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (DBŞT), vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Hızlandırılmış Tiyatro ve Drama kursları açtı. Tiyatro alanında yeteneklerini ortaya koymak ve kendini geliştirmek isteyenlerin katıldığı kursların eğitimleri..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yeni yetenekleri keşfediyor
Yayınlanma: Güncelleme:

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (DBŞT), vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Hızlandırılmış Tiyatro ve Drama kursları açtı. Tiyatro alanında yeteneklerini ortaya koymak ve kendini geliştirmek isteyenlerin katıldığı kursların eğitimleri Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılıyor. DBŞT oyuncuları tarafından haftada 3 gün verilen eğitimlerde diksiyon, tiyatro tarihi, temel oyunculuk ve ritim dersleri yer alıyor.

 

 

DBŞT Genel Sanat Yönetmeni Handan Ekici, vatandaşlardan ve özellikle konservatuara hazırlanan öğrencilerden gelen yoğun talep üzerine Hızlandırılmış Tiyatro ve Drama kursunu açtıklarını söyledi. Ekici, tiyatro ve drama üzerine iki ayrı sınıf oluşturduklarını belirterek 80 tiyatro 20 drama olmak üzere 110 öğrencinin 5 eğitmenden eğitim aldığını ifade etti. Derslerin Kasım ayının başına kadar devam edeceğini kaydeden Ekici, eğitimlerini başarılı tamamlayan kursiyerlere MEB onaylı sertifika vereceklerini aktardı

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.