Kutlamalar Nedeniyle Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: İlimizde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ile ilgili olarak vatandaşlarımızın etkinliğin yapılacağı alana yakın yollarda giriş ve çıkışlarda mağdur olmaması adına etkinlik süresince..

Kutlamalar Nedeniyle Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak
Yayınlanma: Güncelleme:

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: İlimizde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ile ilgili olarak vatandaşlarımızın etkinliğin yapılacağı alana yakın yollarda giriş ve çıkışlarda mağdur olmaması adına etkinlik süresince trafiğe kapatılacak olan yollar ile alternatif güzergâhlar aşağıda belirtilmiştir.

30.08.2022 GÜNÜ SAAT 07:00 İLE ETKİNLİK BİTİMİNE KADAR KAPATILACAK OLAN YOLLAR

KIŞLA CADDESİ; Rızvanağa Caddesi, Cahit Sıtkı Tarancı, Paşa Konağı Ara Sokak, Ekinciler Caddesi, Kurt İsmail Paşa 2. 3. ve 8. sokak, İstasyon caddesi kesişimi bu caddeye açılan cadde ve sokaklar.

İNALOĞLU CADDESİ; Lise Caddesi kesişimi, Aliemri 7. Sokak kesişimi, İstasyon caddesi kesişimi bu caddeye açılan cadde ve sokaklar.

BÜYÜKALP CADDESİ; Lise 5. ve 3. Sokak kesişimi, Aliemri sokak kesişimi, Elazığ bulvarı kesişimi bu caddeye açılan cadde ve sokaklar.

HİNTLİBABA CADDESİ, iSTASYON CADDESİ, YAŞAR KEMAL CADDESİ

ALTERNATİF YOLLAR; Elazığ Bulvarı, Akkoyunlu caddesi, Mehmet Akif Ersoy Bulvarı

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.