Başkan Mehmet Kaya Dernek Açılışına katıldı

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi’nde ‘Diyarbakır Irk Güvercinleri ile Posta Güvercinlerini Koruma ve Yaşatma Derneği’ görkemli bir şekilde açıldı. Gerçekleşen açılış törenine dernek yöneticileri, üyeleri ve güvercin severlerin yanı sıra Türkiye Değişim..

Başkan Mehmet Kaya Dernek Açılışına katıldı
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi’nde ‘Diyarbakır Irk Güvercinleri ile Posta Güvercinlerini Koruma ve Yaşatma Derneği’ görkemli bir şekilde açıldı. Gerçekleşen açılış törenine dernek yöneticileri, üyeleri ve güvercin severlerin yanı sıra Türkiye Değişim Partisi Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Engelli Birim Başkanı Mehmet Kaya’da katıldı.

Güvercin beslemenin bir sanat olduğunu dile getiren ve derneğin hayırlara vesile olmasını belirten Türkiye Değişim Partisi Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Engelli Birim Başkanı Mehmet Kaya, “Güvercin bir sanattır ve burada bulunan güvercin severler bu sanatı icra etmeye çalışıyorlar, dostluklar, arkadaşlıklar kuruyorlar. Türkiye´nin dört bir yanından gelenlerle birlikte kaynaşarak birbirlerine yardımcı oluyorlar. Böylece Diyarbakır’ı güvercin severler olarak tüm Türkiye´ye tanıtmaya çalışıyorlar. ‘Diyarbakır Irk Güvercinleri ile Posta Güvercinlerini Koruma ve Yaşatma Derneği’nin hayırlara vesile olmasını diliyor, parti olarak her platformda olduğu gibi hayvan sever derneklerin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.