Başkan Karaman Diyarbakır’da aşure dağıttı

Kayapınar İlçe Belediyesi, Muharrem ayının onuncu günü dolayısıyla ‘Aşure Günü’ etkinliği düzenledi. Park 75’te gerçekleşen etkinlikte Başkan Karaman ve belediye ekipleri, vatandaşlara aşure ikram etti. Aşure etkinliğine büyük rağbet gösteren..

Başkan Karaman Diyarbakır’da aşure dağıttı
Yayınlanma: Güncelleme:

Kayapınar İlçe Belediyesi, Muharrem ayının onuncu günü dolayısıyla ‘Aşure Günü’ etkinliği düzenledi. Park 75’te gerçekleşen etkinlikte Başkan Karaman ve belediye ekipleri, vatandaşlara aşure ikram etti. Aşure etkinliğine büyük rağbet gösteren vatandaşlar, Kayapınar Belediyesi’ne teşekkür etti. Etkinlikte konuşan Başkan Vekili Karaman, aşure paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesi olduğunu kaydetti. Başkan Karaman, “Aşurenin bu mecazî anlamı toplumumuz için bugünlerde her zamankinden daha fazla önem taşımaktadır. Milletimiz, asırlardır sürdürdüğü gelenekle bugünde kültürümüzün özü olan “birlik ve beraberlik” bilinci ile birbirinden farklı tatları aynı kazanda kaynatıp, aşure yapmaya ve muhabbetle paylaşmaya devam etmektedir” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.