‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ kutlu olsun…

Gerek Dünya’nın gerekse Türkiye’nin her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında ve bu başarının her alanda  olumlu yönde yansımasında basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalarının katkısı büyük. Ülkelerin..

‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ kutlu olsun…
Yayınlanma: Güncelleme:

Gerek Dünya’nın gerekse Türkiye’nin her alanda hedeflenen başarıya ulaşmasında ve bu başarının her alanda  olumlu yönde yansımasında basın mensuplarının gösterdikleri duyarlılık ve bu konuda yaptıkları başarılı çalışmalarının katkısı büyük. Ülkelerin gelişiminde çok önemli bir yere sahip olan basının, halkı bilgilendirme, eğitme, kamuoyu oluşturma gibi işlevleri bulunuyor.

 Bu duygu ve düşüncelerle sansürün kaldırılışının yıl dönümünde; böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için özveri ile çalışan, yerelden ulusala meslektaşlarımız olan tüm basın çalışanlarının ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten dileklerimizle tebrik eder, sağlık, başarı ve esenlikler dileriz.

www.medyaninmerkezi.com

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.